Tarih: 20.10.2024 20:22

Son Dakika! Taraftar İsyan Etti: Vanspor Yönetimine İstifa Çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Vanspor yönetimi kötü gidişata dur diyebilmek için çözüm olarak teknik direktör değişikliği yoluna gitti. 

3 haftadır üst üste teknik direktör değiştiren Vanspor yönetimi, bir türlü mağlubiyet yıldızı olmaktan kurtulamadı ve sonucu değiştiremedi.

Yönetimin kötü gidişata dur diyememesi üzerine, bugün Van Atatürk Stadyumunda oynanan Vanspor-Erbaaspor maçında sahadan 2-1 mağlup ayrılması seyirciyi çileden çıkardı.

Seyirci, teknik direktör değişikliği ile sonucu değiştiremeyen yönetimin değişmesini istiyor.

STADYUMU 'FULBOLCULAR SAHTEKAR, YÖNETİM İSTİFA" SOLGANLARI İNLETTİ

Kendi sahasına Erbaaspor karşısında Vanspor'un diz çökmesi taraftarı isyan ettirdi. Karşılaşmasının sona ermesinin ardından Atatürk Stadyumu tribünleri seyircinin "Futbolcular sahtekar" "Yönetim istifa" sloganları ile inledi.

STADYUMDAKİ İSTİFA ÇAĞRILARI SOSYAL MEDYADA DA DEVAM ETTİ!

Maç sonrası Atatürk Stadyumunu istifa sloganları ile inleten seyircinin tepkisi, sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı.

vanspor ofc isimli hesap, "Vanspor'un parasını iş bilmezlere teslim ettiğiniz için, taraftarı dinlemeyip Ümiz Bozkurt'u (denenmişleri) getirdiğiniz için 7'den 70'e hepiniz bu akşam istifa edeceksiniz" derken, @Vangolucanavari isimli hesap , "Yönetim bu ve bundan önceki tüm skorlar senin eserin!" diyerek tepki gösterdi. 

Veysel Taşdemir ise, "Sezon başından itibaren Vanspor'a dair görüş bildirmediğim için eleştiren dostlarım bu ve bundan önce alınan kötü sonuçlar suskunluğumuzun sebebini size göstermiştir.

Siyasi tercihleri Vanspor'un önünde olanların hayır gayemiz arma sözlerinin ne kadar büyük bir yalan olduğu alınan kötü sonuçlarda göstermiş oldukları reaksiyonla belli olmuştur.

Yanlış transfer politikası kendi çocuklarını öteleyen beceriksizler ordusu bin bir emekle bu noktaya gelen takımı yıkımın eşiğine getirmiştir." diyerek alınan sonuçların tesadüf değil, yönetimin beceriksizliğinden kaynaklandığını dile getirdi.

 

 

 

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —