Son Dakika: Küçük Narin Güran'ın Acı Sonu: Boğularak Can Verid!

Son Dakika: Narin'in Trajik Sonu, Otopsi Detayları Ortaya Çıktı! Boğularak Can Verdi, Amcasının Arabasında Delil Bulundu!

Asayiş 17.09.2024 20:49:00 0
Son Dakika: Küçük Narin Güran
Tarih: 17.09.2024 20:51 Güncelleme: 17.09.2024 20:51

SON DAKİKA! KÜÇÜK NARİN'İN ÇARPICI ÖLÜM NEDENİ AÇIĞA ÇIKTI

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı otopsi sonucuna göre, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan küçük Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ayrıntıları, yapılan detaylı incelemelerle gün yüzüne çıktı. Küçük kızın boğulma esnasında ağzından çıkan sıvının amcası Salim Güran'ın eline, ardından aracın direksiyonu ve koltuğuna bulaştığı tespit edildi.

KATİL KUCAĞINDA TAŞINMIŞ OLABİLİR: AMCA SALİM GÜRAN'IN ELİNE BULAŞAN İZLER

21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde ve üstü taşlarla örtülü halde bulunan Narin'in ölümüne dair soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan ve cesedi taşıdığını itiraf eden amcası dahil, 11 kişi tutuklandı. Adli Tıp Kurumu'nun otopsideki 91 örnekten yola çıkarak yaptığı ön otopsi sonucuna göre, çocuğun ciddi şekilde çürümüş bedeninde herhangi bir kesici, delici alet veya ateşli silah yaralanması bulunamadı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR: 91 DOKU ÖRNEĞİNDEN BİRİ BÜYÜK BULGU

Yetkililer, çocuğun cesedindeki ilerlemiş çürüme nedeniyle ölüm zamanına dair net bir tespitte bulunamayacaklarını belirtiyor. Diğer doku örnekleri ise daha detaylı analizler için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kesin otopsi raporu, kızın ölüm nedeninin belirlenmesi açısından büyük önem taşıyacak ve 23 Eylül'de açıklanması bekleniyor.

KÜÇÜK NARİN'İN ÖLÜMÜNÜ ARAŞTIRAN TÜM DETAYLAR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, olayın perde arkasını aydınlatmaya çalışıyor. İstanbul'dan gelen otopsi sonucu ve alınan 91 örnek, gizemi çözmek için kilit rol oynuyor. Şüphelilerin tutuklanması ve olayın her yönüyle incelenmesi, Narin'in trajik ölümüne dair tüm gerçeklerin gün ışığına çıkmasını sağlayacak.