Son Dakika Haberi! Van’da Terörist Taziyesinde PKK/HPG Marşı Okuyanlar Gözaltına Alındı

Van’da terörist taziyesine katılarak saygı duruşunda bulunan ve PKK/HPG marşını okuyanlar gözaltına alındı.

Van Haberleri 30.07.2024 14:37:00 0
Son Dakika Haberi! Van’da Terörist Taziyesinde PKK/HPG Marşı Okuyanlar Gözaltına Alındı
Tarih: 30.07.2024 14:39 Güncelleme: 30.07.2024 15:58

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Van’da güvenlik kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin taziyesine bir grup ile birlikte katılan DEM Parti Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi, Eş Başkan Gülşen Kurt ve Van Milletvekili Mahmut Dindar katılmıştı.

TERÖRİST TAZİYESİNDE PKK/HPG MARŞI OKUMUŞLARDI

Taziyede bir terörist tarafından seslendirilen PKK/HPG marşı, teröriste saygı duruşunda bulunan Veysi Dilekçi, Gülşen Kurt ve Mahmut Dindar’ın da aralarında bulunduğu gurup tarafından tekrarlanarak okunmuştu. 

 

TERÖRİST TAZİYESİNDE PKK/HPG MARŞI OKUYANLARI HABER YAPMIŞTIK

Van Postası Gazetesi güvenlik kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin taziyesine katılarak PKK/HPG marşının okunmasını ve saygı duruşunda bulunulmasını “Van’da PKK’lı Terörist Taziyesinde Terör Örgütü PKK/HPG Marşı Okudular” başlığı ile haber yapmıştı.

 

TAZİYEDE PKK/HPG MARŞI OKUYAN 12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen teröristin cenazesinde PKK/HPG marşı okunması ve saygı duruşunda bulunulmasına ilişkin olarak soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında tespit edilen kişilere yönelik bugün sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

DEM PARTİ VAN İL EŞ BAŞKANLARI GÖZALTINDA

Van’da bir süre önce katıldıkları terörist taziyesinde PKK/HPG marşı okuyarak saygı duruşunda bulunan DEM Parti Van İl Eş Başkanları Veysi dilekçi ile Gülşen Kurt’un da aralarında bulunduğu 12 kişi bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

 

Van İl Emniyet Müdürlüğü’nün huzur ve güvenliğin teminine yönelik çalışmaları kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi