Tarih: 07.11.2022 20:12

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı Sonrası Millete Sesleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Son dakika haberine göre, Beştepe'de saat 16.20 de başlayan Kabine Toplantısı sona erdi. Kritik toplantının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ulusa sesleniyor...

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

TOKİ'nin yapacağı evlerin kuraları mart ayına kadar bitecek. Daha sonra konutların inşasına geçilecek. Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletimizle birlikte hazırlıyoruz. Milletimizin beklentilerini tekliflerini alarak vizyonumuzu somutlaştıracağız.

"TOGG 85 MİLYONUN BAŞARISI"

Togg çok önemli bir sembol haline gelmiştir. Togg'un başarısı topyekün 85 milyonun başarısı olarak görülmektedir. Halen yapılan işi değersizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya çalışan bir zihniyetin umutsuz çırpanışlarını ibretle takip ediyoruz. Teknolojisi ve akıllı cihaz özellikleriyle şubatta satışı başlayacak mart ayında yollarda olacak Togg'a başarılar diliyoruz.

'HEALT TÜRKİYE' MARKASI

Sağlıkta gerçekleştirdiğimiz devrim, güçlü altyapımız ve şehir hastanelerimizdir. Yaygın alt yapımızla 'Healt Türkiye' adı altında küresel bir markaya dönüştürüyoruz. 'Healt Türkiye' çatı markasıyla sağlık turizmden ülkemizin aldığı payı en üste çıkarmayı hedefliyoruz.

"YAPILAN İFTİRA 5. KOL FAALİYETİDİR"

Polis Akademisi başarılı çalışmalarıyala göz dolduruyor. Her kim Türkiye'yi terör örgütleri, uyuşturucu kaçakçıları, mafya ile aynı fotoğrafın içine alıyorsa yaptığı işin adı 5. kol faaliyetidir. İfitira atanlar sinsi niyetle hareket ediyor. Uyuşturucu iftirası ile gördüğümüz kirli oyunu bir kez daha bozacağız. Bu defa açıkça söylüyorum başaramayacaklar. Çünkü ülkemiz bu ferasete ve dirayete sahiptir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —