Son Dakika!.. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu istifasını açıkladı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Bize varlığı ile güç katan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'n olurları ile il başkanlığı görevimden ayrılıyorum" diyerek istifasını açıkladı.

Van Haberleri 4.02.2023 14:35:00 0
Son Dakika!.. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu istifasını açıkladı
Tarih: 04.02.2023 14:37 Güncelleme: 04.02.2023 15:16

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Edremit Nur Tatar Spor Salonu'nda yapılan Teşkilat Buluşması programında İl Başkanlığı görevinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile bugün itibariyle ayrıldığını açıkladı.

Teşkilat Buluşması Programında AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Kayhan Türkmenoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli Vanlı Hemşehrilerim, Kıymetli Van Teşkilatımız. 
AK Parti Asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir.

Hiçbir makam kadıya mülk değildir. Hiç kimse ölümsüz değil, baki değil. Baki olan hoş bir seda bırakmaktır. İnanıyorum ki bu görevde hoş bir seda bıraktık.

2017 Yılından bugüne kadar onurla, gururla, heyecan ile yapmış olduğum İl Başkanlığı görevimden, Genel Merkezimizin takdiri ve bizlere varlığı ile güç katan Cumhurbaşkanım, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile ayrılıyorum. Kendisine sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Her daim motivasyonumuzu yüksek tutan Teşkilat Başkanım Sayın Erkan Kandemir’e, özveri ile teşkilatlarımızın koordinasyonunu sağlayan Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sayın Metin Bulut’a, görev sürem boyunca bizi hiç yalnız bırakmayan Koordinatörümüz Alaattin Parlak’a, İl Koordinatörümüz Sayın Ruken Kilerci’ye ve tüm koordinatörlerimize sonsuz teşekkürlerimi ifade ediyorum.

İl kadın kolları başkanımız Sayın Havva Duran’a ve yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Çalağan ve yönetimine, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, ilçe kadın kolları başkanlarımız ve yönetimlerine, ilçe gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimlerine, belediye başkanlarım ve meclis üyelerine, mahalle başkanlarım ve yönetim kurullarına, sandık görevlilerim ve müşahitlerime, dünden bu güne AK Parti teşkilatlarımızda hizmet etmiş tüm yol arkadaşlarıma, delegelerimize, AK Partimizin gücüne güç katan değerli üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Görev sürem boyunca yakın ilgi ve alakalarından dolayı sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, sendika temsilcilerine, yerelde halkın temsilciliğini üstlenen muhtarlarımıza ve kıymetli basın mensubu temsilcilerine, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Van halkına teşekkür ediyorum”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem