Sokakların Güvenliği İçin Van'da Suç Ağlarına Yıkım: 33 Şüpheli Kelepçelendi!

Van'da Suçla Mücadelede Büyük Operasyon: 33 Şüpheli Tutuklandı

Van Haberleri 17.06.2024 13:55:00 0
Sokakların Güvenliği İçin Van
Tarih: 17.06.2024 14:03

VAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ETKİN OPERASYON YÜRÜTTÜ

Van Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, suç ve suçlulara karşı il genelindeki mücadelenin sürdüğü ifade edildi. Yürütülen çalışmalar kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin koordineli bir şekilde görev aldığı vurgulandı.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ONLARCA KİŞİ YAKALANDI

Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda yapılan operasyonlarda bir adet tabanca, bir bıçak ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Bunlar arasında binlerce paket kaçak sigara, büyük miktarlarda tütün, makaron, sigara filtresi, elektronik sigara ve çeşitli malzemeler bulunuyor.

TUTUKLAMALAR VE YAKALANAN SUÇLULAR

Toplamda 301 kişinin yakalandığı operasyonlar neticesinde, aralarında ciddi hapis cezaları bulunan 33 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. Van Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, bu şahısların toplamda 75 yıl 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor. Bu tutuklamalarla birlikte Van'da suçu önleme ve suçluları adalet önüne çıkarma konusunda ciddi bir adım atılmış oldu.

SUÇ VE SUÇLULARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

İl genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtilen Van Emniyet Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Yapılan çalışmalar neticesinde; 1 adet tabanca, 1 bıçak ele geçirilmiştir. Diğer suçlardan 14.910 paket sigara, 1 ton 58 kilogram tütün, 7.169 paket makaron, 12.998 paket sigara filtresi, 11 adet elektronik sigara ve muhtelif malzemeler ele geçirilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından toplam 301 şahıs yakalanmış, 75 yıl 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 33 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem