SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu

SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu

Van Spor 25.09.2024 18:37:45 0
SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün forma sponsoru oldu
Tarih: 25.09.2024 18:37 Güncelleme: 25.09.2024 18:37
SOCAR Türkiye, Iğdır Futbol Kulübü’nün 2024-2025 sezonunda resmi maçlarda giyeceği formaların göğüs sponsoru oldu.
Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, kulüp yöneticileri ve Iğdır FK futbolcuları katıldı. Yapılan anlaşmaya göre Iğdır Futbol Kulübü tüm resmi maçlarında, formasında SOCAR logosunu taşıyacak.
İmza töreninde konuşan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, “Türkiye’nin değerli futbol kulüplerinden Iğdır Futbol Kulübü’nün çok güzel bir etkinliği için bir aradayız. Bu güzel iş birliğini duyurmaktan ben de büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. 2024-2025 sezonunda Iğdır Futbol Kulübü’nün bundan sonraki tüm resmi müsabakalarında SOCAR logomuzun kulübün göğsünde bulunmasından biz de büyük bir gurur duyuyoruz. Bu hem dostluğumuzun bir nişanesi olacak hem de spora verdiğimiz önemin bir göstergesi olacaktır. Azerbaycan ve Türkiye bunu anlatmama gerek yok. Bir parçanın simgeleşmiş hali, vücut bulmuş halidir. Bu anlamda da böyle bir sponsorluğu Iğdır Futbol Kulübü ile birlikte yaşamış olmak da bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu ülkede yabancı değiliz. Aynı zamanda SOCAR olarak Türkiye’nin en büyük entegre sanayisiyiz, holdingiyiz. Ticari ve iş faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal projeler, kültürel faaliyetler ve spor ile de topluma katkılar sağlamayı kendimize bir borç biliyoruz. Bu toplumun bir parçası olarak kendimize bunu borç biliyoruz. Sporu desteklemek özellikle Iğdır gibi tarihi ve kültürel önemi olan bir şehirde bunu yapmak bize dediğim gibi tekrar söylüyorum ayrı bir heyecan veriyor. İnanıyorum ki Iğdır Futbol Kulübü göğsünde SOCAR logosu kalbinde ise Azerbaycan- Türkiye kardeşliği ile sahaya çıkacak ve her zaman başarılı olacak. Sadece 1. Lig’de değil Süper Lig’de ve daha da önemlisi bayrağımızı dalgalandıracak Avrupa arenasında Iğdırspor’u görmekten büyük mutluluk duyacağız başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz de, “İki devlet tek millet olduğumuz Azerbaycan’ın milli değeri olan SOCAR şirketinin yetkililerini Iğdır‘da ağırlamaktan çok mutluluk duyuyorum. Ayrıca şehrimizin takımı Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün formasında öz şirketimiz olan SOCAR’ın ismini görmekten gurur duyacağım. Bu anlamlı ve özel günü yaşamamızda emeği olan başta Sayın Azerbaycan Cumhurbaşkanımız Sayın İlham Aliyev‘e minnet ve şükranlarımı Azerbaycan Türkiye Büyükelçisi dostum, kardeşim Reşat Memmedov’a, Elchin Ibadov’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sponsorluk sözleşmemizin Iğdır Sporumuz ve Iğdır’ımız için hayırlı olmasını diliyorum tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların sonunda sponsorluk imzaları atıldı. Başkan Alagöz tarafından Elchin Ibadov’a Iğdır Futbol Kulübü forması hediye edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ