Siyah Kalp Dizisi Oyuncuları ve Çekim Yeri Açıklandı

Siyah Kalp Dizisi Kapadokya'da Aşk ve İntikam Rüzgarları Estiriyor: Yıldızlar Geçidi Kadro Göz Kamaştırıyor

Magazin 12.09.2024 22:23:00 0
Siyah Kalp Dizisi Oyuncuları ve Çekim Yeri Açıklandı
Tarih: 12.09.2024 22:25 Güncelleme: 13.09.2024 00:48

YENİ DİZİ 'SİYAH KALP' EKRANLARA GELİYOR

Türk televizyon dünyasına yeni bir dizi daha katılmak üzere. Ekran serüvenine başlaması beklenen 'Siyah Kalp' dizisi, tanıtımlarının ardından merak uyandırdı. İzleyici kitlesi, dizinin nerelerde çekildiğini ve hangi oyuncuların rol aldığını merak ediyor. 'Siyah Kalp' dizisine dair çekim yerleri ve oyuncu kadrosu gibi detayları sizin için bir araya getirdik.

OYUNCU KADROSU VE ÇEKİM YERİ AÇIKLANDI

Kışkırtıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 'Siyah Kalp', Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde izleyicileri ağırlayacak. Şansalanlar ailesinin karmaşık ve sır dolu dünyasına tanık olacağız. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu, Yıldız Tunç'un senaryosunu kaleme aldığı dizi, Kapadokya'nın sıra dışı manzaraları eşliğinde seyirciye benzersiz bir deneyim sunacak.

SİYAH KALP'İN GÜÇLÜ KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda, sektörün tanınmış ve sevilen yüzleri var. Esra Dermancıoğlu'nun Hikmet karakterine hayat verdiği dizide, İlker Aksum Tahsin, Genco Özak Esat, Bülent Polat Bünyamin, Ayşe Tunaboylu Enise, Gözde Çığacı Canan, Derin İnce Harika, Deniz Karabaş Esma ve Ferda Işıl Sakine karakterleriyle izleyici karşısına çıkacak. Tecrübeli oyuncu Işıl Yücesoy ise Nihayet karakteriyle ekranda olacak.

DİZİNİN MERAKLA BEKLENEN KONUSU

Siyah Kalp'in hikayesi, genç yaşta çocuklarını terk eden Sumru'nun (Ece Uslu) zengin iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evliliği üzerine kurulu. Yıllar sonra Sumru'nun Kapadokya'daki geçmişiyle yüzleşecek olan ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin peşine düşüp Kapadokya'ya ayak basarlar. Burada Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile tanışırken; Melek ise Samet'in ilk evliliğinden olan Cihan (Burak Tozkoparan) ile yolları kesişir. Sumru, geri dönen çocuklarını ailesinden uzak tutmaya çabalarken, ikizler Nuh ve Melek ailenin içine sızmak ve Cihan ile Sevilay'ın kalbini kazanmak için çabalarlar.

Aşk, sır ve tutkunun doruklarda yaşanacağı 'Siyah Kalp' dizisi, sadece konusuyla değil, aynı zamanda usta oyunculardan oluşan kadrosuyla da izleyicilerin beğenisini toplamaya aday.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem