Sinem Kobal ve Alp Navruz'dan Yıldızlar Geçidi: İkiliden Yeni Filmin Kadrosuna Taze Kan!

Sinem Kobal ve Alp Naruz ekranlara geri dönüyor.

Kültür Sanat 4.08.2024 21:35:00 0
Sinem Kobal ve Alp Navruz
Tarih: 04.08.2024 21:38

Sinem Kobal'ın dönüşüyle merakı arttıran film, "Her Şeyin Başı Merkür" adıyla beyaz perdeye geliyor. Ünlü oyuncu Sinem Kobal, aradan geçen uzun bir sürenin ardından yeni bir film projesiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Ekranların sevilen yüzü Kobal ve başarılı aktör Alp Navruz'un başrolü paylaştığı filmde yeni isimlerin kadroya dahil olduğu öğrenildi.

2016'da meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve iki kız çocuğu annesi olan Sinem Kobal, setlere geri dönüş yaparak sevenlerini heyecanlandırıyor. Kobal'ın uzun bir aradan sonra başrolünü üstlendiği "Her Şeyin Başı Merkür" filmiyle izleyici karşısına çıkacağı belirtiliyor. Kobal'a bu filmde, dizi ve sinema dünyasının yükselen yıldızlarından Alp Navruz eşlik edecek.

FİLMİN KADROSUNDA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER VAR?

Birsen Altuntaş'ın duyurduğu habere göre, heyecanla beklenen "Her Şeyin Başı Merkür" filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılıyor. Karakter analizine göre, Su Şanad filmde Elif karakterinin iş arkadaşı "Funda" rolünü üstlenecek. Usta aktör Tamer Levent, filmde gazetenin sahibi Hikmet Bey karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Tecrübeli oyuncu Devrim Yakut, gazetede yıllarca çevirmenlik yapan ve Elif'in komşusu Umay Karan rolünde seyirciyle buluşacak. Kayhan Açıkgöz ise gazetenin yazı işleri müdür yardımcısı Feridun karakterini canlandıracak. Ayrıca Neslihan Yeldan, Yılmaz Bayraktar, Buse Kara, Ayşegül Aslan gibi isimler de filmde önemli roller alacak.

FİLMİN HİKAYESİ VE YÖNETMENİ

Film, savaş muhabiri olma hayaliyle yanıp tutuşan fakat kaderin bir cilvesiyle dergide burç yazarı olarak bulan Elif'in hikayesine odaklanacak. Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki "Her Şeyin Başı Merkür" kitabından adaptasyon olan filmi, Ali Balcı yönetecek.
Sinem Kobal'ın kendi sosyal medya hesabından "Elif yükleniyor" notu eşliğinde setten ilk görseli paylaşması, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Filmle ilgili daha fazla detay ve gösterim tarihlerinin ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Sinem Kobal ve Alp Navruz'un ekranlara döneceği bu film, şimdiden sinema severlerin radarına girmeyi başardı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem