Tarih: 09.07.2024 15:58

Simge Aköz Olimpiyat Hayaline Veda Etti: 'Kalbim Sizinle'

Facebook Twitter Linked-in

OLİMPİYAT HAYALİ KURARKEN, SERT KARAR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için hazırlanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosu belli oldu. Listede, beklenmedik şekilde, tecrübeli libero Simge Aköz'ün adı yer almadı. Kararın ardından, Simge Aköz duygusal bir mesaj paylaşarak yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. "Olimpiyatlarda canım takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum." ifadelerini kullanan Aköz, teknik ekibin kararına saygı duyduğunu belirtti.

SANTARELLİ'NİN SEÇİMLERİ GÜNDEMDE

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Daniele Santarelli'nin kadro tercihiyle Aköz'ün yanı sıra İlkin Aydın ve Ayça Aykaç da dışarıda kaldı. Kadro açıklaması spor kamuoyunda geniş yankı buldu ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

SİMGE'DEN KALPLERİ ISITAN MESAJ

Simge Aköz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, milli forma ile geçirdiği zamanlardan duyduğu gururu dile getirdi ve olimpiyatlarda olamayacağını üzgün bir şekilde ifade etti. Takım arkadaşlarına destek mesajı veren Aköz, Kahramankazan'da gerçekleşecek olan organizasyonda Türkiye'nin gururu olacaklarına inancını vurguladı.

OLİMPİYAT HEYECANI VE PROGRAM

Filenin Sultanları'nın olimpiyat kadrosunda Cansu Özbay, Ebrar Karakurt, Hande Baladın gibi isimler öne çıkarken, kadroda herhangi bir sakatlık durumunda 26 Temmuz'a kadar değişiklik hakkı bulunuyor. Ekip, C Grubu'nda Hollanda, İtalya ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Türkiye'nin maç programı ise 29 Temmuz'da Hollanda, 1 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos'ta İtalya karşılaşmaları ile devam edecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —