Sibel Can'dan Şok İtiraf: Saplantılı Hayran Korkusu Yaşamış!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, katıldığı bir programda yıllar önce yaşadığı tüyler ürpertici olayları anlattı.

Magazin 21.04.2025 20:52:00 0
Sibel Can
Tarih: 21.04.2025 20:53 Güncelleme: 21.04.2025 20:52

Ünlü şarkıcı Sibel Can, katıldığı bir programda yıllar önce yaşadığı tüyler ürpertici olayları anlattı. Platonik aşk ilanlarının ötesine geçen saplantılı hayranının yarattığı tehdit karşısında polisten yardım almak zorunda kaldığını açıkladı.

FANATİZMİN KORKUNÇ BOYUTU: AŞK MI, TEHDİT Mİ?

1990'lar ve 2000'lerde milyonların platonik aşkı olan Sibel Can, hayranlarının ilgisiyle büyüdü. Ancak bu ilgi zaman zaman sınırları aşarak korkutucu bir hal aldı. Sunucunun "Hiç unutamadığınız bir aşk ilanı var mı?" sorusuna cevap veren Can, yaşadığı olayın detaylarını paylaştı.

KOLİ İÇİNDEN ÇIKANLAR ŞOK EDİYOR!

Sibel Can, fanatik hayranının gönderdiği koli içindeki eşyalarla ne kadar şaşırdığını ve tedirgin olduğunu anlattı: “Bir gün büyük bir koli geldi. Yardımcılarım açtı, içinden domates, biber, açık lokum, reçel, bana bir gecelik, bir tane paçalı don, Melisa’ya da bir elbise çıktı.”

Ancak en çarpıcı detay, kolideki mektuptu: “Ben İstanbul dışındayım, lütfen çocuklarıma iyi bak. Az kaldı karıcığım, geleceğim. Melisa lokumu çok seviyor diye ona da aldım.” Bu ifadeler, hayranın saplantılı düşüncelerinin boyutunu gözler önüne serdi.

TEHDİT OLMUŞTU: BIÇAKLI KOLİ VE POLİS MÜDAHALESİ!

Durumun ciddiyetini anlayan Sibel Can, kısa süre sonra gelen bir koliyle daha fazla korktu. Bu kolinin içinden çıkan bıçak, olayın vahametini gözler önüne serdi.

"Bir gün gelen koliden bir de bıçak çıktı. İşte o an gerçekten çok korktum," diyen Can, hemen emniyete başvurarak durumu bildirdi. Polis ekipleri hızla harekete geçerek saplantılı hayranı yakaladı ve Sibel Can ile ailesini güvence altına aldı.

Sibel Can, yaşadığı bu olaydan sonra fanatizmin tehlikeli boyutlarına dikkat çekerek, benzer durumlar yaşayanlara mutlaka yardım istemeleri gerektiğini vurguladı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ