Sibel Can'dan Şok İtiraf: Saplantılı Hayran Korkusu Yaşamış!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, katıldığı bir programda yıllar önce yaşadığı tüyler ürpertici olayları anlattı.

Magazin 21.04.2025 20:52:00 0
Sibel Can
Tarih: 21.04.2025 20:53 Güncelleme: 21.04.2025 20:52

Ünlü şarkıcı Sibel Can, katıldığı bir programda yıllar önce yaşadığı tüyler ürpertici olayları anlattı. Platonik aşk ilanlarının ötesine geçen saplantılı hayranının yarattığı tehdit karşısında polisten yardım almak zorunda kaldığını açıkladı.

FANATİZMİN KORKUNÇ BOYUTU: AŞK MI, TEHDİT Mİ?

1990'lar ve 2000'lerde milyonların platonik aşkı olan Sibel Can, hayranlarının ilgisiyle büyüdü. Ancak bu ilgi zaman zaman sınırları aşarak korkutucu bir hal aldı. Sunucunun "Hiç unutamadığınız bir aşk ilanı var mı?" sorusuna cevap veren Can, yaşadığı olayın detaylarını paylaştı.

KOLİ İÇİNDEN ÇIKANLAR ŞOK EDİYOR!

Sibel Can, fanatik hayranının gönderdiği koli içindeki eşyalarla ne kadar şaşırdığını ve tedirgin olduğunu anlattı: “Bir gün büyük bir koli geldi. Yardımcılarım açtı, içinden domates, biber, açık lokum, reçel, bana bir gecelik, bir tane paçalı don, Melisa’ya da bir elbise çıktı.”

Ancak en çarpıcı detay, kolideki mektuptu: “Ben İstanbul dışındayım, lütfen çocuklarıma iyi bak. Az kaldı karıcığım, geleceğim. Melisa lokumu çok seviyor diye ona da aldım.” Bu ifadeler, hayranın saplantılı düşüncelerinin boyutunu gözler önüne serdi.

TEHDİT OLMUŞTU: BIÇAKLI KOLİ VE POLİS MÜDAHALESİ!

Durumun ciddiyetini anlayan Sibel Can, kısa süre sonra gelen bir koliyle daha fazla korktu. Bu kolinin içinden çıkan bıçak, olayın vahametini gözler önüne serdi.

"Bir gün gelen koliden bir de bıçak çıktı. İşte o an gerçekten çok korktum," diyen Can, hemen emniyete başvurarak durumu bildirdi. Polis ekipleri hızla harekete geçerek saplantılı hayranı yakaladı ve Sibel Can ile ailesini güvence altına aldı.

Sibel Can, yaşadığı bu olaydan sonra fanatizmin tehlikeli boyutlarına dikkat çekerek, benzer durumlar yaşayanlara mutlaka yardım istemeleri gerektiğini vurguladı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ