Serhat Ardahan Sporun hedefi 3. Lig

Serhat Ardahan Sporun hedefi 3. Lig

Spor 10.09.2024 09:04:40 0
Serhat Ardahan Sporun hedefi 3. Lig
Tarih: 10.09.2024 09:04
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Serhat Ardahan Sporda hedef şampiyonluk. Ardahan’ın köklü ekibinin kulüp Başkanı Üzeyir Engin hedeflerinin 3. Lig olduğunu ve geleceğe umutla baktıklarını söyledi.
Ardahan’da Basın mensupları ile bir araya gelerek, kulübün geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Engin, geleceğe de umutla baktıklarını söyleyerek, ’’Bal liginde güçlü bir gruba düştük ama amacımız bu gruptan lider olarak çıkarak hayallerimiz olan üçüncü lige çıkmak’’ dedi.
Engin, ’’Yeni bir yönetimimiz var ve bu yönetimin hedeflerinden birinin de tesisi olmayan bu ile bir spor tesisi kazandırmak ve altyapıya yatırım yapmak. Heyecanımız var ve bu heyecanımızı kırmasınlar. Çünkü bu şehri spor anlamında kalkındırmak için buraya geldik’’ dedi.
İyi bir kadro kurduklarını da söyleyen Engin, ’’Hedefimiz var. Başarılı olmak istiyoruz. Hem transfer çalışmalarımız hem de hocalarımız nezdinde antrenmanlarımız devam ediyor. Bize güç veren bir şehrimiz ve bize umut veren kadromuz var. Umarım iyi bir çalışma evresi sonrasında ligde başarılı oluruz’’ dedi.

Anahtar Kelimeler: serhat ardahan sporun hedefi 3. lig
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem