Tarih: 25.08.2024 00:46

Serdar Yıldırım, Akbalık Yağlı Güreşleri'ne Damgasını Vurdu: İki Kez Üst Üste Başpehlivan!

Facebook Twitter Linked-in

AKBALIK YAĞLI GÜREŞLERİ'NİN BAŞPEHLİVANI SERDAR YILDIRIM OLDU

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen heyecan dolu 59. Akbalık Yağlı Güreşleri, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu ve bu yılın başpehlivanı Serdar Yıldırım unvanını koruyarak tekrar zafere ulaştı.

YAKLAŞIK 600 GÜREŞÇİ AKBALIK ER MEYDANI'NDA YARIŞTI

Akyazı Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve farklı kategorilerde 14 dalda gerçekleşen organizasyon, güreş severlerin büyük ilgisini topladı. Akbalık Er Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte 20'si başpehlivan olmak üzere toplamda yaklaşık 600 atletin kol bağladığı görüldü.

MÜCADELE DOLU FİNAL: SERDAR YILDIRIM YİNE BAŞPEHLİVAN

Finalin heyecanlı dakikalarında Serdar Yıldırım ile geçen yılın da güçlü rakibi Yunus Emre Yaman karşı karşıya geldi. Yarım saate yakın süren ve nefes kesen mücadelede Yıldırım, rakibini mağlup ederek başpehlivanlık unvanını korumayı başardı.

AKYAZI BELEDİYESİ'NİN GURUR GÜNÜ

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Yıldırım'ın başarıya ulaşmasının belediye olarak kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Soykan, yağlı güreşlere olan ilginin artırılması gerektiğine işaret ederek güreşlerin önemine dikkat çekti ve organizasyonun kazasız belasız sona erdiğini dile getirdi.

İKİ KEZ ÜST ÜSTE BAŞPEHLİVANLIĞIN GURURUNU YAŞIYOR

Başpehlivan Serdar Yıldırım ise, iki yıl üst üste elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu ve hedefinin Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık kemerini kazanmak olduğunu belirtti.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Protokol üyeleri ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Soykan, dereceye giren sporcuları ödüllendirerek madalyalarını takdim etti. Böylece, 59. Akbalık Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanını ve kategori birincilerini onurlandırmış oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —