Serdar Tuncer, Battalgazi’de gönüllere dokundu

Serdar Tuncer, Battalgazi’de gönüllere dokundu

Kültür Sanat 31.01.2025 15:00:08 0
Serdar Tuncer, Battalgazi’de gönüllere dokundu
Tarih: 31.01.2025 15:00 Güncelleme: 31.01.2025 15:00
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Genç Fikirler, Büyük Adımlar” söyleşi programının konuğu Serdar Tuncer oldu. Programa, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Genç Fikirler Büyük Adımlar’ programı kapsamında düzenlenen söyleşilerin dördüncüsü, Battalgazi’de yoğun ilgiyle karşılandı. Her programda farklı isimleri gençlerle buluşturan etkinliğin bu ayki konuğu yazıları ve şiirleriyle geniş bir kitleye hitap eden Serdar Tuncer oldu.

"Gençlerimizi değerli isimlerle buluşturuyoruz"
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, gençlerin ufkunu genişletecek ve onlara ilham verecek buluşmalara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, "Gençlerimizin fikir dünyasını zenginleştirmek ve onları farklı bakış açılarıyla buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz ‘Genç Fikirler Büyük Adımlar’ programımızın dördüncüsünde sizlerle birlikteyiz. Her etkinlikte kıymetli isimleri Battalgazi’de ağırlamaya devam ediyoruz. Bugün de edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Serdar Tuncer’i ilçemizde konuk ettik. Kendisine ve katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlerle derin sohbet
Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda Serdar Tuncer, edebiyat, kültür ve düşünce dünyası üzerine gençlerle samimi bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendi tecrübelerinden yola çıkarak hayat, sanat ve medeniyet üzerine değerlendirmelerde bulunan Tuncer, gençlerin sorularını da içtenlikle yanıtladı.

Battalgazi’de kültürel etkinlikler devam ediyor
Battalgazi Belediyesi, gençleri kültür, sanat ve düşünce dünyasının önemli isimleriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Serdar Tuncer’in söyleşisini ilgiyle takip eden katılımcılar, benzer etkinliklerin sürmesini istedi. Battalgazi Belediyesi, önümüzdeki süreçte de gençlerin gelişimine katkı sağlayacak programlarla ilçedeki kültürel ve sanatsal faaliyetleri artırmayı amaçlıyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ