Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan, Fenerbahçe ile oynadıkları Türkiye Kupası B grubu maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gaziantep ekibi sahasında Fenerbahçe'ye 4-1 yenildi.
MAÇIN DEĞERLENDİRMESİ
İnan, maçla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Bu maçta oynatmadığımız oyuncuları görmek bizim için büyük bir fırsattı. Zorlu bir döneme giriyoruz ve her oyuncumuzun hazır olmasını istiyorum. Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı oynarken, önde baskı yapmayı tercih ettik ama gerekli dikkati gösteremedik. Bu da bize pahalıya mal oldu," dedi. İnan, maç boyunca oyuncularının mücadeleyi bırakmadığını ve sonuna kadar savaştığını vurguladı.
YABANCI HAKEMLER HAKKINDA NET KONUŞTU
40 yaşındaki çalıştırıcı, Türk futbolunda zaman zaman gündeme gelen yabancı hakemler konusunda ise düşüncelerini açık bir şekilde ifade etti. Bir gazetecinin "Yabancı hakem ister misiniz?" sorusuna İnan, "Bu tür soruların bana yöneltilmesi doğru değil. Ben ne dersem diyeyim, ülkemiz futbolunda söz sahibi olacak konumda değilim. O yüzden bu soruya cevap vermememin bir anlamı yok," şeklinde konuştu
KUPAYA VEDA VE UMUTLU MESAJLAR
İnan, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını belirtirken, maçtan alınacak dersler olduğunu ve takımın geleceğe dönük büyük bir potansiyele sahip olduğunu da sözlerine ekledi. İnan, "Mağlup olmamıza rağmen, takım olarak bazı pozitif sinyaller aldık. Az süre alan oyuncularımızın da bu süreçte forma şansı bulması ve onların da sergilediği mücadele bizim için sevindirici," diyerek umutlu konuştu.
Gaziantep FK'nın genç teknik adamı, önlerindeki lig maçlarına odaklanacaklarını ve her maçtan maksimum puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Gaziantep ekibi, hem ligde hem de kupalarda iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.