Şehit Polise Hakaret Eden Kişiye Hapis İstemi

Şehidimize sosyal medya ihaneti: Yüreklerde Acı, Hakaret eden zanlıya hapis istemi!

Asayiş 9.10.2024 19:05:00 0
Şehit Polise Hakaret Eden Kişiye Hapis İstemi
Tarih: 09.10.2024 19:09

Ümraniye'de gerçekleşen bir olay sonrası şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz'a sosyal medya üzerinden hakaret eden Uğur Bostan hakkında tamamlanan soruşturmada, savcılık tarafından 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talep edildi.

ŞEHİT POLİS MEMURUNA HAKARET PAYLAŞIMLARI

23 Eylül'de Ümraniye'de meydana gelen olay sonucu hayatını kaybeden 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın anısına hakaret içeren sosyal medya paylaşımları yapan şüpheli Uğur Bostan'a dava açıldı. Şüpheline, şehit polis memuru Yılmaz'ın fotoğraflarının yanına "Dünyadan bir pislik daha temizlendi" ve "Dünya bir mikroptan daha temizlenmiş, şükür" ifadelerini yazdığı iddia ediliyor.

POLİSLERİ SEVMİYORUM

Uğur Bostan'ın çalışma arkadaşı eşlik ettiği ifadelere göre, Bostan'ın polis memurları hakkında olumsuz düşüncelere sahip olduğu ve zaman zaman polisleri sevmediğini dile getirdiği belirtildi.

POLİSLERİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİLİM

Diğer bir çalışma arkadaşı olan Efe Anday ise, Bostan'ın şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın fotoğrafının altına yazdığı hakaret içerikli yorumu görüp sorguladığında, Bostan'ın "polisi sevmediğini ve sevmek zorunda olmadığını" belirttiğini aktardı.

PAYLAŞIMLARI YAPMADIM

Şüpheli Uğur Bostan ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, bu tarz hakaret içeren paylaşımları yapmadığını iddia etti.

7 YIL 7 AYA KADAR HAPİS

Savcılık ise Uğur Bostan'a yönelik olarak "Suçu ve suçluyu övmek" ve "Kişinin hatırasına hakaret" suçlamalarından dolayı 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talebinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Şehit Polise Hakaret Kişiye Hapis İstemi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem