Şebnem Bozoklu'nun Ortaokul Aşkıyla Evliliğinde 5. Yıl!

Şebnem Bozoklu'nun 5 yıllık evliliğinin sırrı: Ortaokul aşkıyla yuvası!

Magazin 3.08.2024 01:22:00 0
Şebnem Bozoklu
Tarih: 03.08.2024 01:27

MERAK EDİLEN HAYAT: ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR?

Ünlü oyuncu ve sunucu Şebnem Bozoklu, son dönemde Enis Arıkan ile birlikte sunduğu Password programıyla ekranların sevilen yüzlerinden biri haline geldi. Bozoklu'nun özellikle kişisel yaşamı ve aşk hayatı takipçilerinin gözdesi olmaya devam ediyor. "Şebnem Bozoklu evli mi?" ve "Şebnem Bozoklu'nun eşi kim?" gibi sorular, sıkça araştırılıyor.

EĞİTİMİYLE DİKKAT ÇEKEN TİYATROCU

1996'da Kadıköy Kız Lisesi'nden mezun olan Bozoklu, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam etti ve 2000 yılında mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne 2001 yılında adım atan Bozoklu, sanat dünyasındaki başarısıyla göz dolduruyor. 2017'de 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri'nde 'Komedi Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu' ödülüne layık görülerek yeteneğini taçlandırdı.

 

EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI!

Hayranların merak ettiği sorulardan biri de Bozoklu'nun özel yaşamına dair. Oyuncunun eşiyle ilgili geçmişte yaptığı bir açıklama, romantik bir hikayeyi gözler önüne seriyor. Bozoklu, ortaokul zamanlarında hayranlık duyduğu, aralarında 11 yaş fark olan bir isimle evli. İkilinin aşkı, Bozoklu'nun eşinin yönetmenliğini yaptığı bir derginin sadık bir okuru olarak başladı. Eşine olan duygularını "Aşk bir kimya bozulması. Elim ayağım titreyerek aşık oldum. Hâlâ da çok aşığım" sözleriyle ifade eden Bozoklu, kaderin onları bir araya getirdiğini ve karşılıklı aşklarını yaşadıklarını belirtiyor. Bu romantik hikaye, pek çok kişi tarafından hayranlıkla takip ediliyor.