Savcı ve hakimler köy okulunda öğrencilerle fidan diktiler

Savcı ve hakimler köy okulunda öğrencilerle fidan diktiler

Genel 5.06.2024 13:58:38 0
Savcı ve hakimler köy okulunda öğrencilerle fidan diktiler
Tarih: 05.06.2024 13:58
Muş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte hakim ve savcılar, Donatım İlkokulu öğrencileriyle birlikte fidan dikti.
Savcı ve hakimler, ziyaret ettikleri köy okulunda öğrencilerle bir araya gelerek fidan dikme etkinliği düzenledi. Kentte, yeşil bir geleceğe katkı sağlamak amacıyla düzenlenen fidan dikme etkinliğinde; hakimler, savcılar ve çocuklar birlikte fidan dikti. Çocukların doğa sevgisi ve çevre bilinci kazanmaları amacıyla düzenlenen etkinlik, güzel görüntülere sahne oldu.
Etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, etkinliklerinin devam edeceğinin altını çizerek, çocukların eğitimine ve çevre bilincine katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Bugün Donatım İlkokulunda çocuklarımızla birlikte fidan dikiyoruz. Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin vazifesi. Çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmek gerektiğine inanıyoruz. Bugün çocuklarımıza bu farkındalığı aşılayabilmek için buradayız. Minik ellerin diktiği fidanlarla beraber çocuklarımız da büyüyecekler. Fidanlarımız havamızın temizliğine, oksijenimizin kalitesini arttırmaya katkı sağlarken, çocuklarımız da yetişkin birer birey olarak devletimize, milletimize, vatanımıza katkı sağlayacaklar. Biz buna inanıyoruz. Bunun için de elimizden gelen desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.
Fidan dikme etkinliğine Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Karlı, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Arslan, hakim ve savcılarla birim amirleri katıldı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem