Salihli’den deprem bölgesine gönderilen tır sayısı 47’ye çıktı

Salihli’den deprem bölgesine gönderilen tır sayısı 47’ye çıktı

Genel 9.02.2023 11:33:25 0
Salihli’den deprem bölgesine gönderilen tır sayısı 47’ye çıktı
Tarih: 09.02.2023 11:33
Manisa’nın Salihli ilçesinde başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler 47 tır ile deprem bölgesine gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından, Manisa Valiliği talimatıyla Salihli Kaymakamlığı koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor. Salihli’de yediden yetmişe yardım kampanyasına destek veren gönüllüler, toplama merkezleri olarak belirlenen 50. Yıl Ortaokulu Kapalı Spor Salonu ile Salihli Belediyesi Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonuna deprem bölgesine gönderilecek olan yardım malzemelerini ulaştırdı. Yardım toplama noktasına getirilen malzemeler, öğrenciler, gönüllüler, gençler, çocuklar, Belediye, AFAD ve Kızılay ekipleri tarafından tasnif edilerek kolilere yerleştirildi. Depremzedelerin öncelikli ihtiyacı olan battaniye, su, çocuk bezi, gıda, kek, bisküvi ve diğer ürünlerden oluşan malzemeler insan zinciri halinde tıra yüklenerek Manisa Valiliğince belirlenen Hatay’ın Belen ilçesine doğru yola çıktı.
Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonuna giderek gönüllülere kolaylıklar dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, toplama merkezine getirilen yardım malzemelerini ürün çeşidine göre ayrıştırıp paketleyerek tırlara yükleyen tüm gönüllülere teşekkür etti. İlçe Kaymakamlığı koordinasyonunda yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Başkan Kayda, “Depremlerin yaşandığı 10 ilimize yardım malzemeleri ulaştırmak için seferber olan küçüğünden büyüğüne tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Allah, sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem