Yorgun yüz görüntüsüne dikkat

Dr. Sevgi Ekiyor

Sağlık 27.06.2019 09:58:00 0
Yorgun yüz görüntüsüne dikkat
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.06.2019 09:58

Dr. Sevgi Ekiyor, yorgun ve yüz görüntüsüne dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Dr. Sevgi Ekiyor, “Kadınlar ve Erkekler için gözaltı şikayetleri, kuruluk, morluk, koyuluk gibi kişileri en rahatsız edici şikayetlerdendir. Bu problemler için mezoterapi seansları, eğer çöküklük de varsa ışık dolgusu kombini gibi uygulamalarla cilt yeniliği yaparak orayı besleyip onarmaktayız. Electri de aynı şekilde içerdiği bileşenlerle tek uygulama ile cilt yenilenmesi için geliştirilmiş bir üründür. Hyaluronik Asit ve Süksinik asitin homojen bileşimi ile oluşturulmuş olan patentli bir ürün olup en sık tedavide kullanma şeklimiz gözaltı morluğu ,kırışıklığı ve torba tedavisidir. İçeriğindeki Hyaluronik asit 2,5 mln dalton molekül ağırlığında olup endojen HA molekül ağırlığı ile aynıdır, ayrıca kullanılan HA 7.4 PH değerindendir ( kan ile aynı PH değeri) dolayısı ile uzun sürede tamamı derimiz tarafından emilmektedir” dedi.

Ürün içerisindeki diğer aktif maddenin ise süksinik asit olduğunu ifade eden Dr. Ekiyor, “Süksinik asit ise çok güçlü bir antioksidan olup serbest radikalleri bloke ederek oksidatif stresi ortadan kaldırmakta, hücre mitokondrisine kreep siklusunu tamamlayarak enerji üretimine destek olup hücrenin yaşamsal faaliyetlerini sürdürmesine destek olur. En önemli etkisi ise Melazma oluşumunu engelleyerek hiperpigmentasyonu ( koyu renk) engellemekte ve var olan istenmeyen koyu lekeleri açmakta. Bu özelliğinden ötürü göz altı morluklarında , göz çevresi koyuluklarında kullanılmaktadır” diye konuştu.

Dr. Sevgi Ekiyor, kullanım alanlarını şöyle sıraladı:

“Gözaltı Morluğu, Hiperpigmentasyonu ( koyu renk) düzeltmek, Hidrasyon ( su kaybı cilt kuruluğu), Serbest radikallerin hasarını ortadan kaldırmak, Kronik yorgunluk, sağlıksız beslenme , sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıkları sonucu oluşan yorgun yüz görüntüsünü önlemek, Yüzde ışıltı ve parlaklık.”

Uygulamanın çok kolay olduğunu kaydeden Dr. Ekiyor, “15-20 dk anestezi kremi ile cilt sedasyonu yapılıp uygulama 5-10 dk sürmektedir ve uygulama sonrası 20 dakika gibi kısa sürede uygulamada oluşan papül (kabarcık) görüntüsü kaybolur. 30 dk ile 4 saat içerisinde ilk etkiler parlaklık, gerginlik görülmeye başlar takibi 10 gün içerisinde nemlilik ,canlılık, renklerde açılma oturur. . Etkisi derimizin yaşına göre minimum 3-4 ay sürer ( tek seans) . Gözaltı uygulamalarında hastanın ihtiyacına göre 4-6-12 ay gibi periyotlarla uygulanmaktadır. electri hazır bir enjektabl ürün olmakla birlikte hastada eğer ödem riski gözlemlersek iki seansa bölüp 10 gün ,iki hafta sonra 2. Seansı olacak şekilde uygulanmaktadır ve travma oluşturmadan kolay emilir. Electri, Süksinik asit ve hyaluronik asit’in fizyolojik konsantrasyonlarını birleştiren eşsiz bir formüldür. electri, biyo uyumludur ve alerjiye neden olmaz” açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ