Yenidoğan Canlandırma Programı Eğitimi

Erzincan’da sağlık çalışanlarına yönelik Yenidoğan Canlandırma Uygulayıcı Eğitimleri verildi.Yurt çapında doğum salonunda çalışan ve yenidoğana yönelik girişimde bulunan tüm sağlık çalışanlarının standart bir canlandırma uy

Sağlık 3.05.2019 11:48:47 0
Yenidoğan Canlandırma Programı Eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan’da sağlık çalışanlarına yönelik Yenidoğan Canlandırma Uygulayıcı Eğitimleri verildi.

Yurt çapında doğum salonunda çalışan ve yenidoğana yönelik girişimde bulunan tüm sağlık çalışanlarının standart bir canlandırma uygulayabilmesi için gerekli bilgi ve becerilerle donatılması amacıyla Yenidoğan Canlandırma Uygulayıcı Eğitimleri gerçekleştirilmekte.

Bu kapsamda Erzincan’da 2- 4 Mayıs tarihleri arasında, Yenidoğan Canlandırma Programı (NeonatalResusitasyon Programı- NRP) eğitimleri başlatıldı.

Toplum Sağlığı Merkezinde başlayan eğitimin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Erkan Hirik, eğitimin öneminden söz ederek, eğitimi alacak hekim ve personelin sahada bebekleri yaşatmak için gösterdikleri çabada kendilerine çok yardımcı olacağı ümidinde olduğunu belirtti.

Hirik, kursiyerlere ve eğitim organizasyonunda görev alan NRP eğitimcileri Ebe Hatice Aydın, Hemşire Ömer Alevci, Hemşire Yusuf Küçükordu, Dr. Ufuk Bayraktar, Ebe Nurcan Mercan, Doç. Dr. Hasan Kahveci, Sağlık Memuru Erkan Haydaroğlu, Hemşire Venhar Albayrak ve Anestezi Teknisyeni Süleyman Erten’e katılımları için teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem