Van'da FETÖ'den alınan hastanede ilk ameliyat

FETÖ operasyonu kapsamında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine devredilerek İpekyolu Ek Binası olarak hizmete alınan hastanede ilk ameliyat başarıyla gerçekleştirildi.

Sağlık 17.11.2016 00:29:48 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.11.2016 00:29

FETÖ operasyonu kapsamında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine devredilerek İpekyolu Ek Binası olarak hizmete alınan hastanede ilk ameliyat başarıyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra Kanun Hükmünde Kararnameyle FETÖ/PDY bağlantılı unsurlara ait hastaneler kapsamında Sağlık Bakanlığına devredilen Özel İstanbul Hastanesi, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Binası olarak hizmete alınmıştı. Ağustos 2016 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede kentin önemli sağlık merkezlerinden biri olan İpekyolu Ek Binası, ilk ameliyatını gerçekleştirdi. İpekyolu Ek Binası Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Dr. Mustafa Şahiner, bugün itibariyle ameliyathaneyi aktif hale getirdiklerini belirterek, “Bugün göz bölümü olarak ilk hastalarımızı ameliyat ettik. Bundan sonra diğer bölümlerde de ameliyatlara başlayacağız. Van ve bölgeye bundan sonra daha da iyi hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Özellikle ulaşımdaki sıkıntılar nedeniyle hasta ve hasta yakınlarının ameliyat bölümünün aktif hale getirilmesi için yoğun taleplerinin olduğunu dile getiren Şahiner, “Vatandaşın hem başhekimliğe hem de bizlere yoğun bir talebi söz konusuydu. Bugünden itibaren ameliyathaneyi aktif hale soktuğumuz için mutluyuz. İnşallah bundan sonra daha iyi hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Ameliyathanenin aktif hale getirilmesine en çok sevinen hastalar ise, İpekyolu Ek Binasının merkeze yakın olması nedeniyle ulaşımda sorun yaşamayacaklarını belirterek, hastane yetkililerine teşekkür ettiler.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ