TATSO’dan iki doz aşı olana evraklar yıl boyunca ücretsiz verilecek

Bitlis’te Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO), iki doz aşısını yaptıran üyeleri için oda evraklarının yıl boyunca ücretsiz verilmesi kararını aldı.

Sağlık 30.07.2021 09:16:00 0
TATSO’dan iki doz aşı olana evraklar yıl boyunca ücretsiz verilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.07.2021 09:16

Bitlis’te Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO), iki doz aşısını yaptıran üyeleri için oda evraklarının yıl boyunca ücretsiz verilmesi kararını aldı.

Bitlis’teki aşılama çalışmalarına katkı sunmak için kolları sıvayan TATSO, bu kapsamda kampanya başlattı. Tatvan’ın yanı sıra Bitlis’in nüfusu en fazla ilçelerinden olan Ahlat ve Adilcevaz ilçesindeki üyeleri de kapsayacak kampanya kapsamında iki doz aşısını yaptıran TATSO üyeleri, yıl sonuna kadar oda evraklarını ücretsiz alacak. Koronadan dolayı yaşanan zorlu ve sıkıntılı sürecin atlatılması için başlatılan kampanyanın startını veren TATSO, kampanya ile hem üyelerine hem de aşılama sürecine katkı sunmuş olacak. Kampanyanın başlatılmasının ardından evrak için odaya gelen ilk üyelerden iki doz aşısını yaptırmış olan üyelere evrakları ücretsiz olarak verilmeye başlanırken, henüz aşılarını yaptırmamış olan üyeler de aşılarını yaptırmaları için aşı noktalarına yönlendirildi.

Başlatılan kampanya ile ilgili açıklamada bulunan TATSO Başkanı Bilal Adabağ, koronayla mücadeleye destek vermek ve aşı çalışmalarına katkı sunmak amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi. Yaşanan süreçten herkesin bir şekilde zarar gördüğünü ve zarar görmeye devam ettiğini kaydeden Adabağ, bu illetten kurtulmanın tek yolunun aşıdan geçtiğine dikkat çekti. Pandeminin yeniden pik yaptığı bu süreçte Bitlis olarak aşılama oranında son sıradaki iller arasında yer aldıklarını kaydeden Adabağ, “Aşının önemini belirtmek ve sürece katkı sunmak adına TATSO olarak bir kampanya başlattık. Bu virüsü ortadan kaldıracak tek şey aşılamadan geçiyor. Bizler de buna katkı sunmak maksadıyla daha öncesinde de üyelerimize uyarıcı mesajlar atmıştık. Ancak maalesef hala aşıya karşı bir direnç söz konusu. Bu yüzden de bölgemiz ve ilimizdeki hastaneler başta olmak üzere birçok hastane yeniden hastalarla doldu. Vakalar her geçen gün artıyor. Bu noktada TATSO olarak bizler sürece nasıl katkı sunabiliriz diye düşündük. Bu yüzden de ilk olarak üyelerimizden başlamak suretiyle sürece destek noktasında bir kampanya başlattık. Bu kampanyamızla birlikte Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerimizdeki yaklaşık 2 bin üyemizden iki doz aşısını yaparak aşı kartını ibraz eden üyelerimize 2021 yılının sonuna kadar oda evrakları ücretsiz olarak verilecek. Bu kampanya ile birlikte kendi yetkimizde olan tüm oda evraklarını ücretsiz olarak vermeyi taahhüt ediyor ve herkesi aşı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

İki doz aşısını yaptırarak oda evraklarını ücretsiz alan ilk üyelerden olan İbrahim Sevinç, “Başlatılan kampanya hem cebimize hem de sağlığımıza iyi gelecek. Bu vesile ile hem sağlığımızı hem de cebimizi düşünen TATSO’ya teşekkürlerimizi iletiyor, herkesi aşı olmaya davet ediyoruz” dedi.

TATSO üyelerinden Teli Arslan da, başlatılan kampanyanın önemine vurgu yaparak, aşı olmanın gerekliliğine dikkat çekti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ