Oksijen terapisi ile ölü hücrelerden kurtulun

Sağlık 1.10.2018 10:25:09 0
Oksijen terapisi ile ölü hücrelerden kurtulun
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.10.2018 10:25
Dr. Fulya Tezel, oksijen terapisi ile ölü hücrelerden kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
Dermatoloji Uzmanı Uzman Dr. Fulya Tezel, oksijen terapisinin genç bir cilde sahip olmak isteyenler için de hücre yenilenmesi amacıyla kullanılmaya başlandığını ifade ederek, “Cilt lekelerinizden oksijenli terapi ile kurtulun” dedi.
Oksijen tedavisinin sağlık alanında birçok hastalıkta uygulanmaya başladığını kaydeden Dermatoloji Uzmanı Uzman Dr. Fulya Tezel, “Dünyada sağlık alanında bilim insanları sürekli yenilikler peşindedir. Sürekli yeni uygulamalar, yeni teknikler, mevcut tekniklerde uygulamalarda geliştirmeler yaşanmaktadır. Oksijen terapisi, genç bir cilde sahip olmak isteyenler için de hücre yenilenmesi amacıyla kullanılmaya başlanmıştır. Sağlıklı bir cilt için uygulanan oksijen terapisi yüksek bir başarı yüzdesine sahiptir. Oksijen bitkiler, hayvanlar ve insanlar için en önemli yaşam gereksinimidir. Oksijen insan vücudu için en önemli katkıları sağlamaktadır. Buradan hareketle oksijen hastalık tedavisinde de yoğun olarak kullanılmaya başlamıştır” diye konuştu.
“Oksijen terapisi uygulamalarında deri altına saf oksijen enjekte edilir” diyen Dr. Tezel, şöyle konuştu:
“Böylece derideki sarkma, deformasyon, matlaşmış görünüm giderilir. Özellikle daha genç görünmek isteyen kadınlar ile birlikte erkekler de bu tedaviye ilgi göstermektedir. Oksijen terapisi her yaşta ve her ciltte uygulanabilen bir yöntemdir. Hastanın narkoz almasına gerek olmayan, ameliyathane şartlarına ihtiyaç duyulmayan basit bir uygulamadır. Bu uygulama sonrasında istirahat, klinik gözlem altında tutulma gibi zorunluluklar yoktur. Uygulamanın hemen ardından normal yaşama devam edilir. Oksijen terapisi ile ölü hücrelerden kurtulun. Oksijen terapisi uygulanan ciltlerde canlanma, ölü hücrelerden kurtulma, ciltteki lekelerin yok olması, çatlamaların giderilmesi, parlak bir görünüm elde edilmesi, güneş etkilerinin azalması sağlanır.”
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ