Milletvekili Kahtalı :”Sağlıkta çok iyiyiz “

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçildiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin sağlık alanında çok iyi olduğunu vurguladı.

Sağlık 29.06.2021 15:55:15 0
Milletvekili Kahtalı :”Sağlıkta çok iyiyiz “
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.06.2021 15:55

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçildiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin sağlık alanında çok iyi olduğunu vurguladı.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve beraberindeki partililer, Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

"Yanımızda olan vekilimize teşekkür ediyoruz "

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, “Bilginiz gibi 18 aydır Türkiye’de olduğu gibi biz de yoğun şekilde salgında mücadele veriyoruz. 3 dalgada da çok yüksek sayıda olmamakla beraber, üç dalga yaşadık. İlk dalga da aşı yetersiz yapılmıştı. Dünya’da olduğu gibi bizde de yetersiz olmuştu. Ama üçüncü dalga da aşının etkinliğini gördük. Delta varyantı var biliyorsunuz. 4’ncü dalga beklentisi var. Bu varyantı aşıyla çok rahat bir şekilde geçireceğimizi umut ediyoruz” diyerek gerek yatırımlarda ve gerekse pandemi dönemindeki destekten dolayı teşekkür etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçildiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin sağlık alanında çok iyi olduğunu vurguladı. Kahtalı, “18 ay gibi uzun bir süre Dünya bu Pandemi ile tanıştı karşılaştı. Virüs ne olduğu bilinmeyen bir salgındı. Daha sonra ise aşısı bulundu. Kıymetli sağlık çalışanlarımız ve hocalarımızın gayretleriyle bir noktaya varıldı. Allah şükürler olsun bu gün ki geldiğimiz noktada Türkiye’de sağlık çalışanlarının tamamının can siper gayretleriyle, zor bir süreci büyük bir kısmını geride bıraktık. Yeni bir varyant denilen Delta virüs Hindistan’dan geldiği söyleniyor. Bilim adamlarımız bununla alakalı çalışmalarını yapıyor. Yerli aşımız Allah nasip ederse bir veya iki ay içinde çıkmış olacak. Bu anlamda aşılama oranına baktığımız zaman da iyi durumdayız. İlimizde aşılanması gereken nüfusun, hemen hemen yarısı tek doz aşı ile yapılmış durumda. Hızlı bir şekilde aşılama devam ediyor. Aşı’ da bir problemi yok. Sadece vatandaşlarımız biraz daha ilgi göstermesi gerekiyor. Sırası gelenlerin biran önce gidip aşısını olması gerekiyor. Bizler de tanıtım ve duyuru anlamında yardımcı olmamız gerekiyor. Bizlerde bunları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Vanspor FK: 1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ