Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verd

Sağlık 8.03.2022 10:31:23 0
Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.03.2022 10:31

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kentteki kurumlara bir dizi ziyarette bulundu. Bu kapsamda önce Halk Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulunan Medical Park Elazığ Hastanesi yöneticileri, daha sonra sırasıyla İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan kadın polislerle bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp çiçek takdim etti.

Ziyaretlerden dolayı Medical Park Elazığ Hastanesi yetkililerine teşekkür eden Halk Eğitim Müdürü Kenan Tabar, "Medical Park Elazığ Hastanesi yetkilileri kurumumuzu ziyaret etti. Ben öncelikle Medical Park Hastanelerine ve bu vesileyle kurumumuzu ziyaret eden hanımefendilere teşekkür ediyorum. Onların da 8 Mart Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak açtığımız kurslara yoğun olarak kadınlarımız katılıyor. Kursiyerlerimizin yüzde 74’ü kadınlardan oluşuyor. Kadınlarımıza meslek kazandırmak, boş zamanlarını değerlendirmek ve ailelerine katkı sağlamak için kurslarımızı planlamaktayız. Ben de bu vesileyle Medical Park Elazığ Hastanesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını belirten Kadın ve Demokrasi Deneği Elazığ temsilcisi Sevim Yeniçeri de "Medikal Park Elazığ Hastanesi yetkililiklerini ağırladık. 8 Mart Kadınlar Günü programı dolayısıyla yaptıkları bu çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ben de tüm kadınların 8 Mart Kadın Günü’nü kutluyorum. Her zaman onların yanlarındayız, destekleyicileriyiz” diye konuştu.

Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Suna Önder ise 8 Mart Kadınlar Gününü kutlayarak, "Kadınlar hayatımızın her alanında, her yerde bizler için önemlidir. Medical Park Elazığ Hastanesi personelinin yüzde 51’i kadın çalışanlardan oluşuyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyor, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ