Erzincan’da “Haydi Gençler Aşıya” kampanyasına start verildi

Erzincan (TSO) ile Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği desteğiyle Covid-19 ile mücadelede 16-30 yaş arası gençleri aşıya teşvik etmek amacıyla “Haydi Gençler Aşıya” kampanyası başlatıldı.

Sağlık 12.08.2021 10:03:02 0
Erzincan’da “Haydi Gençler Aşıya” kampanyasına start verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.08.2021 10:03

Erzincan (TSO) ile Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği desteğiyle Covid-19 ile mücadelede 16-30 yaş arası gençleri aşıya teşvik etmek amacıyla “Haydi Gençler Aşıya” kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın startını vermek üzere ilk olarak Ordu Caddesi üzerindeki Saat Kulesi önünde kurulan aşı standını ziyaret eden Vali Mehmet Makas ve beraberindekilere, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik tarafından bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu 3’ncü doz Covid 19 aşısını olarak kampanyaya destek verdi.

Ardından “Haydi Gençler Aşıya” Kampanyasına destek veren kafe ve restoranları ziyaret eden Vali Makas ve beraberindekiler, buradaki müşterilere aşılamanın önemi ve başlatılan kampanya ile ilgili bilgilendirme yaparak, işletmelerin girişlerine kampanya ile ilgili afişleri astılar.

Vali Mehmet Makas, Erzincan’da dün itibari ile 1’inci doz aşılamada yüzde 65’i geçerek, turuncu kategoriden sarı kategoriye geçildiğini, ama asıl hedefin ilimizi mavi kategorideki iller arasına ulaştırmak olduğunu belirtti.

Bu hedefe ulaşmak ve herhangi bir kısıtlama ile karşı karşıya kalmamak için özellikle gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşların aşı olması için çalıştıklarını ifade eden Vali Makas, "Bu noktada Ticaret ve Sanayi Odamız ile Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimiz ve esnaflarımız da destek verdi. Kampanya kapsamında esnafımız aşı kartını gösteren vatandaşlarımıza yüzde 25 indirim yapacak. Desteklerini esirgemeyen esnaflarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ