Bıyık Ekimi Fiyatları

Bıyık ekimi; saç ekimi uygulamaları ile birlikte gündemimize girmiş beyler için oldukça önemli bir estetik uygulamadır.

Sağlık 28.12.2019 11:18:33 0
Bıyık Ekimi Fiyatları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bıyık ekimi; saç ekimi uygulamaları ile birlikte gündemimize girmiş beyler için oldukça önemli bir estetik uygulamadır. Ücret; kliniklerin bu konudaki tecrübesine, bıyığı ekenlerin eğitim ve deneyim seviyelerine (hemşire ve yardımcı personellerin ektiği klinikler daha ucuz bir fiyata çalışabilir), kliniğin ücret politikasına ve ekilmesi hesaplanan köklerin rakamına göre farklılık ar edecektir.

Makul ücretlendirme; belli bir ücrete kadar sabit fiyat uygulanması ve bunun üstüne ekilen her kök için ek ücret olarak alınmasıdır. Doğru ücretlendirme 1 kökü ekme fiyatı günün koşullarına göre belli bir sabit fiyata tabi olacaktır. Sektör ortalamalarından çok farklı fiyatlar genellikle soru işaretine sebep olan durumlardır. Zira belli bir maliyet zaten bu işin doğasında mevcuttur ve özellikle çok düşük fiyatlar kalite zafiyetini işaret edebilmektedir. Bıyık Ekimi Fiyatları genel olarak sektörde ortalama bir değere sahiptir demek doğru olacaktır.

Bıyık Ekiminde Kaç Kök Ekilir?

Bıyık ekimi, belli bir prosesin sonucunda gerçekleşen bir uygulamadır. Kaç kök eksik olursa olsun, belli bir ön hazırlık süreci söz konusu olduğundan, maliyet belli bir rakamın üzerinde oluşacaktır. Örneğin; birkaç kök ihtiyacı olması durumunda ortaya çıkan maliyet ile 100-200 kök için çıkan maliyet hemen hemen aynıdır. Zira her iki durumda da ortam hazırlanmakta ve operasyon süreci başlamaktadır.

Bu arada altının çizilmesi gereken husus; ciltte bulunan yara izleri ve diğer lezyonlardır. Bıyıktaki yara ya da yanık izleri gibi dar olan alan eksiklerinde fiyatlandırma farklıdır. İzin oranına göre 1000- 1500 TL arasında bir rakama değişmektedir.

Bir diğer farklılıktan daha bahsedecek olursak; diyelim ki yaptırdığınız ekimde küçük bir farklılık yapmaya karar verdiniz ya da sıklaştırma gibi bir karar verdiniz. Bu durumda rötuş ekimi ile adlandırdığımız uygulama yapılıyor. Rötuş ekiminde ekilecek olan köklerin rakamında sınır yoktur, hatta isterseniz 5 kök ektirip makul bir maliyete katlanabiliyorsunuz. Bıyık Ekimi Fiyatları; ilk ekim ve revizyon olarak iki ayrı kısımda ele alınır demek bu bakımdan doğru olacaktır.

İhtiyaç nasıl belirleniyor?

Bıyığın ne kadar nasıl bir oranda ekileceğini belirleyen faktörler vardır;

– Çizilecek alanın genişliği gibi, tasarlanan bıyığın genişliği gibi

– Sıklık beklentisi, 1 cm kareye 5 kök ekilebileceği gibi 50 kök de oldukça rahat bir şekilde ekilebilir.

Konunun sonuna gelmişken asıl önemli olan fiyat ve zaman değildir. Uygulamanın ne kadar kaliteli yapıldığıdır. Çünkü bazı şeylerin geri dönüşü olmayabilir. Her zaman için daha ayrıntılı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Bıyık ekimi yaptırmak istediğinizde öncelikle araştırdığınız husus; Bıyık Ekimi Fiyatları olmamalıdır. Ekimi yapacak hekim, klinik ve ekibin yetkinliği daha öncelikli araştırma konuları olmalıdır. Ancak bu sayede efektif bir sonuç elde edebilmeniz mümkündür ki, uzman hekimlerin elinde, komplikasyon riski düşük sonuçlar elde etmenizin yanında oldukça estetik ekim neticesi elde edersiniz.

Fiyat Bilgisi Almak için: Dr. Yetkin Bayer’in sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: