Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura takvimi belli oldu...

Gözler işçi alımı için kura tarihlerine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte, o konu hakkında bilgiler.

İş İlanları 16.12.2022 04:11:00 0
Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura takvimi belli oldu...
Tarih: 16.12.2022 04:18

ÖSYM, Sağlık Bakanlığına sözleşmeli personel yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli personellerin sonuçlarının ilan edilmesinin ardından şimdi de sürekli işçi alımına dair araştırmalar hız kazandı. İşte, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi hakkında bilgiler.

Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alım başvuruları, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresi üzerinden 28 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilmişti.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?
11 bin 317 işçi alımı için kura çekim tarihi 28 Aralık 2022 olarak belirlendi. Kuralar noter huzurunda sabah 09:00’da çekilmeye başlanacak ve saat 18:00’de sona erecek. Sonuçlar ise Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

Atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem