Aşı olan Vali Özkan: "Sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşı olmalarını tavsiye ediyorum"

Korona virüs (Covid-19) aşısı yaptıran Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 'İnsanlarımız aşıdan kaçınmaya yönlendiriliyor. Kesinlikle ben oldum, olduğumu dahi hissetmedim. Ben risk grubuna göre Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu

Sağlık 12.02.2021 16:42:57 0
Aşı olan Vali Özkan: "Sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşı olmalarını tavsiye ediyorum"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.02.2021 16:42

Korona virüs (Covid-19) aşısı yaptıran Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, "İnsanlarımız aşıdan kaçınmaya yönlendiriliyor. Kesinlikle ben oldum, olduğumu dahi hissetmedim. Ben risk grubuna göre Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu tarihte tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum" dedi.

Sağlık Bakanlığının idarecilerin Covid-19 aşısı yaptırmaları konusundaki çağrısı üzerine Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve İl Jandarma Komutanı Albay Durali Ceylan, Tunceli Devlet Hastanesi’nde ilk doz aşılarını oldu. Aşı sonrası açıklamalarda bulunan Vali Özkan, “Sağlık Bakanlığımız koordinesinde ülkemiz genelinde yapılan aşı çalışmaları ilimiz düzeyinde de arkadaşlarımızın özveri ve gayretleriyle üst düzey bir şekilde yürütülmekte. Bugün de Sağlık Bakanlığımızın yöneticilere yani bizlere nacizane aşı olun denildi. Bizler de İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımızla birlikte aşımızı olmak üzere hastanemize geldik. Az önce aşımızı olduk. Sağlıkçı arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Aşıyı neredeyse hiç hissetmedim. İnşallah ilimiz genelinde aşılama çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Aşılama çalışmalarına rağmen vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konularından taviz vermemeleri çağrısı yapan Vali Özkan, “İnşallah daha sağlıklı, daha güzel yarınlara hep beraber adım atacağız. Hem kendimiz hem arkadaşlarımız için hayırlı olsun diliyorum” diye konuştu.

Aşı konusunda sosyal medya ve toplum içerisinde zaman zaman olumsuz algılar oluşturulmaya çalışıldığını dile getiren Vali Özkan, “İnsanlarımız aşıdan kaçınmaya yönlendiriliyor. Kesinlikle ben oldum, olduğumu dahi hissetmedim. Aşı toplumumuz için bir gereklilik, bir de salgın sürecinde de bir gerçeklik. Ben risk grubuna göre Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu tarihte tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Eğer okullarımızda hep beraber çocuklarımız cıvıl cıvıl olsun istiyorsak, sokaklarımızda insanlarımız neşeli dolaşacaksa sistem üzerinden sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşı olmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Çağdaş Özdemir, Vali Özkan ve beraberindekilere bilgiler verdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ