Sadıkoğlu, daha hızlı ayağa kalkmanın formülünü verdi

Sadıkoğlu, daha hızlı ayağa kalkmanın formülünü verdi

Ekonomi 11.07.2024 10:59:55 0
Sadıkoğlu, daha hızlı ayağa kalkmanın formülünü verdi
Tarih: 11.07.2024 10:59 Güncelleme: 11.07.2024 10:59
Düğün ve tatil sezonunda olduğumuz şu günlerde vatandaşa yerel esnaftan alışveriş yapmaları için çağrıda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yerle bir olan şehrimizin ekonomisini ve psikolojisini hep birlikte ayağa kaldırmamız lazım. Ticari hareketliliği ne kadar hızlandırırsak o kadar hızlı ayağa kalkarız” dedi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan Malatya Geçici Ticaret Merkezini ziyaret etti.
Geçici işyerlerinde faaliyet yürüten firmaları ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu, sorunları dinleyerek esnafın taleplerini not aldı. Sorunların ivedi şekilde çözüme kavuşmasını için yetkililere seslendi.
Geçici Ticaret Merkezinin temizlik, ışıklandırma ve güvenlik tedbirlerinin daha da artırılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Sadıkoğlu, vatandaşın yürüyüş kısımlarının üstünün yazın güneşten, kışın yağmurdan korunacak şekilde kapatılması için valilik ve büyükşehir belediyesi ile görüşmeler sağlayacağını belirtti.
Vatandaşa da alışverişlerini geçici iş yerlerinden yapmaları için çağrıda bulunan Başkan Sadıkoğlu, “6 Şubatta yerle bir olan şehrimizin ekonomisini ve psikolojisini hep birlikte ayağa kaldırmamız lazım. Şehrimizin muhtelif yerlerinde kurulan konteyner çarşılarda her sektörden firmalarımız var. Tatil dönemindeyiz, üstelik düğün sezonu, vatandaşımızın alışverişlerini konteynerlerdeki esnaflarımızdan yapmalarını rica ediyorum. Global firmalardan ziyade, yerel esnafımıza fırsat tanıyın, alışverişinizi onlardan yapın. Şehrimizdeki ticari hareketliliği ne kadar hızlandırırsak o kadar hızlı ayağa kalkarız. Vatandaşımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.
Geçici işyerlerinde faaliyet yürüten esnaflar da Başkan Sadıkoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek, desteğinden dolayı teşekkür ettiler.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ