Sabancı basketbol küçüklerde hem kızlarda hem erkekler de şampiyon

Sabancı basketbol küçüklerde hem kızlarda hem erkekler de şampiyon

Van Spor 4.03.2025 11:43:34 0
Sabancı basketbol küçüklerde hem kızlarda hem erkekler de şampiyon
Tarih: 04.03.2025 11:43 Güncelleme: 04.03.2025 11:43
Okul Sporları Küçükler Basketbol İl Şampiyonasında birincilik kürsüsüne kızlarda ve erkeklerde Sabancı Ortaokulu çıktı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları 2024-2025 sezonu faaliyet programında yer alan küçük erkekler ve küçük kızlar basketbol il birinciliğinde Sabancı Ortaokulu çifte şampiyonluk kazandı.
Küçük erkeklerde altı okulun küçük kızlarda beş okulun katılımıyla Erzurum Spor Salonu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Millet Bahçesi Yüksek İrtifa Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar beş gün sürdü.
Fair Play çerçevesinde oldukça güzel geçen maçlarda erkeklerde ve kızlarda final müsabakaları Sabancı Ortaokulu ile Özel Güneş Koleji arasında oynandı. Antrenör Halil İbrahim Karakaş yönetimindeki Sabancı Ortaokulu erkeklerde Volkan Selçuk yönetimindeki Özel Sınav Kolejini mağlup ederek şampiyonluk hedefine ulaştı. İkincilik ödülü Özel Güneş Koleji’nin oldu. Eda Aydoğan yönetimindeki Özel Sınav Koleji ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti.
Küçük Kızlarda ise Antrenör Bahadır Mazlumoğlu yönetimindeki Sabancı Ortaokulu Şermin Bozoğlu yönetimindeki Özel Güneş Ortaokulu finalde karşılaştı. Sabancı Ortaokulu şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Özel Güneş ikinci, Özel Sınav Koleji Ortaokulu ise üçüncü oldu.
Şampiyon olan Sabancı Ortaokulu’nun sporcularını ve Antrenörleri Bahadır Mazlumoğlu ile Halil İbrahim Karakaş’ı tebrik eden Türkiye Basketbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Cem Culfa, kendilerine destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez ve Okul Sporları Şube Müdürü Yaşar Elen’e teşekkür etti. Culfa, Kendilerine tesislerinin kapılarını açan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal’a da müteşekkir olduklarını söyledi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur da, fair play içinde geçen basketbol maçlarında dereceye giren takımları ve antrenörlerini tebrik etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ