Tarih: 18.10.2024 18:09

Rojin Kabaiş'in Babası: 'Rojin'in Uzun Şifresinin Sırrı Hesabındaki Yüklü Miktardaki Paradır'

Facebook Twitter Linked-in

KAYIP ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Van'da kaybolduktan sonra nehir kıyısında cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in babası, kızının uzun telefon şifresinin ardında yatan sebebi açıkladı. Nizamettin Kabaiş, kızının hesaplarında yüksek miktarda para biriktiğini, bu yüzden uzun şifre kullandığını belirtti.

“HEM ACIMIZI ARTIRIYORLAR HEM İNANDIRICILIKTAN UZAKLAŞIYORLAR”

Diyarbakır'da toprağa verilen genç kızın babası, kızının intihara meyilli olmadığını ve herhangi bir intihar belirtisi göstermediğini vurgulayarak, kızının kaybolma sebebinin derhal aydınlatılmasını yetkililerden talep etti. Acılı baba, Van Gölü kıyısında bulunan cesedin, kızının intihar ettiğine dair somut bir kanıt barındırmadığını ifade etti.

“O KÖR NOKTA TEHLİKELİ, GİTMESİ GEREKMİYORDU”

Nizamettin Kabaiş, kızının, tehlikeli olarak tanımladığı Van Gölü kıyısındaki bir bölgeye gitmiş olduğunu ve bu sırada zarar görmüş olabileceğini dile getirdi. Böyle tehlikeli bir yerde intiharın mümkün olmadığını, ayrıca kızının hiçbir zaman intihara meyilli olmadığını tekrar tekrar belirtti.

“BABASIYLA İLETİŞİM HALİNDEYDİ, İNTİHAR İÇİN BİR DURUM YOKTU”

Baba Nizamettin, Rojin'i yurda bıraktıktan sonra kızıyla iki kere görüştüğünü ve herhangi bir moral bozukluğu olmadığını anlattı. Kızının kendisine alışacağından ve yeni arkadaşlarından bahsettiğini aktaran Kabaiş, kızının sıradan bir gün geçirdiğini ve intihar için hiçbir sebep olmadığını vurguladı.

TELEFON ŞİFRESİ VE PARAYLA İLGİLİ OPERASYONEL DETAYLAR

Baba, olayla ilgili soruşturma devam ederken, kızının telefon şifresinin neden uzun olduğunu da açıklığa kavuşturdu. Rojin'in hesabına yatan paraların miktarı ve şifre uzunluğu arasında bir bağ olduğunu belirten baba, kızının hesabında biriken paranın miktarı ile ilgili de ayrıntıları paylaştı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —