Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Milli Eğitim Bakanı Tekin’e nezaket ziyareti

Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Milli Eğitim Bakanı Tekin’e nezaket ziyareti

Genel 22.08.2024 13:53:38 0
Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Milli Eğitim Bakanı Tekin’e nezaket ziyareti
Tarih: 22.08.2024 13:53
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Rektörlük mazbatasını almak üzere gittiği Başkent Ankara’da, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede; Türkiye’nin eğitim politikaları, yükseköğretim alanındaki güncel gelişmeler ve üniversite ile bakanlık arasındaki iş birliği konularını ele alındı.

Rektör Hacımüftüoğlu: “Üniversitemiz, eğitimde öncü rolüne devam edecek”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Atatürk Üniversitesinin eğitimdeki öncü rolünü sürdüreceğini vurguladı.
Hacımüftüoğlu: “Üniversitemiz, akademik birikimi ve köklü geçmişiyle ülkemizin eğitim politikalarına katkı sağlamaya devam edecek. 67 yıllık güçlü mazisi, nitelikli akademisyen kadrosu ve son teknoloji ile donatılan altyapısı ile bilgi üretmeye ve ürettiği bilgiyi toplumun yararına kullanmaya devam edecek. Kamu, bürokrasi ve idari organlarla kurduğu iletişim köprüsü doğrultusunda hedefine hızla ilerleyecek olan üniversitemiz bu süreçte, Milli Eğitim Bakanlığımızla güçlü bir iş birliği içinde olmayı sürdürecek. Bu düşüncelerle, bizlere gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği için Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf Tekin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Tekin: “Eğitimde Kaliteyi Artırmak İçin Üniversitelerimizle Yakın İş Birliği İçindeyiz”
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Eğitimde kaliteyi artırmak ve gençlerimize en iyi imkânları sunmak adına üniversitelerimizle yakın iş birliği içinde çalışıyoruz. Atatürk Üniversitesi gibi köklü ve saygın bir kurumun desteği, bu süreçte bizler için büyük önem taşıyor. Bölgesi ve ülkesi için oldukça önemli olan, taşıdığı sorumluluğun bilinci ile ülke yükseköğretimine katkı sunmaya devam eden Atatürk Üniversitesi, yeni rektörü ile Türkiye’nin kalkınma hamlesine azami oranda destek vermeyi sürdürecektir. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ile bu doğrultuda verimli bir iş birliği yürüteceğimize inanıyorum. Bu duygularla, Rektörümüz Hacımüftüoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, şahsı nezdinde tüm Atatürk Üniversitesi ailesine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından, ortak çalışma alanları üzerine fikir alışverişiyle son buldu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem