Rektör Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti

Rektör Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti

Genel 27.08.2024 10:00:14 0
Rektör Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti
Tarih: 27.08.2024 10:00
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, yüksekokul yönetimi ve akademisyenleriyle bir araya geldi.
İstişare kültürü doğrultusunda ortak akıl arayışlarına başlayan ve bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran Rektör Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek sınıflar, laboratuvarlar ile yemekhane başta olmak üzere okulun tamamında incelemelerde bulundu. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Güney’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Hacımüftüoğlu, 2024-2025 akademik yılı için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.
Hınıs Meslek Yüksekokulundaki eksikliklerinin giderilmesi adına yönetim olarak her türlü desteğin verileceğini aktaran Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, meslek yüksekokulunun varlığının, Hınıs ve bulunduğu coğrafya açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
“Hınıs MYO, Bulunduğu Bölgenin Kalkınmasında Öncü Rol Oynuyor”
Rektör Hacımüftüoğlu: “Gerek öğrenci yoğunluğu gerek akademik çeşitliliği gerekse de çevresine sağladığı katma değer ile önemli bir konumda olan Hınıs Meslek Yüksekokulu, bölge ve çevre illerden gelen öğrenci hareketliğiyle eğitimin merkezi olmaya devam edecek. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu sektörlere yönelik eğitimler vererek başarılı öğrenciler yetiştiren, birçok alana yönelik akademik çalışmalar gerçekleştiren meslek yüksekokulumuz, ilçeye de ekonomik açıdan katkı sağlayarak bölgesel kalkınmada öncü rol oynuyor. Gerçekleştirdiği öğrenci odaklı çalışmalarla yeni dönemde de kontenjanları dolan Hınıs Meslek Yüksekokulunun başarıları devam edecektir. Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Güney nezdinde tüm akademik ve idari personele kolaylıklar diliyor, yeni dönemin başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.
İncelemelerin ardından Rektör Hacımüftüoğlu’na meslek yüksekokulunun çalışmaları hakkında sunum gerçekleştiren Doç. Dr. Harun Güney: “Hınıs Meslek Yüksekokulunun gelişmesi, büyümesi ve nitelikli öğrenciler yetiştirmesi açısından gerek duyduğumuz tüm destek üniversite yönetimimiz tarafından karşılanıyor. Burada akademik ve idari kadromuzla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Dolayısıyla bu uyum başarıyı da beraberinde getiriyor. Nazik ziyareti ve ilgisi dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na teşekkür ediyor, yeni görevinde kendisine kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem