Rektör Çomaklı, çalışma ekibiyle bir araya geldi

Rektör Çomaklı, çalışma ekibiyle bir araya geldi

Genel 8.08.2024 11:17:26 0
Rektör Çomaklı, çalışma ekibiyle bir araya geldi
Tarih: 08.08.2024 11:17 Güncelleme: 08.08.2024 11:17
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı; dekanlar, müdürler, koordinatörler, ofis yöneticileri ve araştırma merkezi müdürleri ile bir araya gelerek şimdiye kadar yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesini gerçekleştirdi.
Ata Uygulama Otelinde gerçekleşen toplantıda; üniversitenin akademik ve idari faaliyetleri ele alındı. Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversitenin son yıllarda elde ettiği başarılar ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. Bu kapsamda, eğitim kalitesinin artırılması, bilimsel araştırmaların desteklenmesi ve uluslararası iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında yapılan çalışmalar üzerinde duruldu.
Üniversitenin hedeflerine ulaşmasında yönetici kadrosunun üstlendiği kritik rolün altını çizen Prof. Dr. Çomaklı: "Üniversitemiz, güçlü bir akademik altyapı ve vizyoner bir yönetim anlayışı ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Her birimimizin özverili çalışmaları, Atatürk Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alanda daha da tanınır hale gelmesini sağlıyor. Şimdiye kadar koordineli çalışmamız üniversitemizin gerek Araştırma Üniversitesi ünvanına sahip olmasına gerekse YÖKAK tarafından akredite edilmesine olanak sağladı. Dünyanın önde gelen YÖK’ün de tanıdığı saygın sıralama kuruluşlarında elde edilen başarı da yine akademik personelimizin üstün performansı ile mümkün hale geldi. İdari personelimizin de gayretiyle nice başarıların sağlanacağına hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı.
Toplantıda ayrıca, gelecekte gerçekleştirilecek projeler ve stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Süreç içerisinde birimlerinin faaliyet raporlarının değerlendirilmeye alındığını, yapılan çalışmaları ve karşılaşılan zorlukları sürekli olarak yakından takip ettiklerini ve tüm istek ve önerileri dikkate alarak anında gerekli adımı attıklarını dile getiren Rektör Çomaklı bu sayede, üniversitenin daha etkin bir şekilde yönetilmesi için önemli kararlar alındığını aktardı.
Prof. Dr. Çomaklı, üniversite yönetim kadrosuna, bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti ve gelecek dönemde de aynı kararlılık ve disiplinle çalışmaya devam edilmesi gerektiğini vurguladı.
Toplantı, iyi niyet temennileri ile son buldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ