Real Madrid'e yeni teknik direktör bombası: Arda Güler Gülümseyebilir

Real Madrid'in Yeni Rotası: Xabi Alonso Arda Güler'i gülümsetebilir.

Spor 10.09.2024 00:40:00 0
Real Madrid
Tarih: 10.09.2024 00:43

REAL MADRID'DE TEKNİK DİREKTÖR SÜRPRİZİ

İspanyol futbolun dev ekiplerinden Real Madrid, teknik direktör değişikliğine hazırlanıyor olabilir. Takımın başında bulunan İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Suudi Arabistan'dan gelen cazip tekliflere açık olduğu ve bu rotayı emeklilik öncesi maddi anlamda çekici bulabileceği bildirildi. Suudi ekiplerinin İtalyan hocanın peşinde olduğu İspanyol basınında yer alan haberler arasında.

ARDALILAR İÇİN YENİ UMUT: XABI ALONSO

Real Madrid yönetiminin, Carlo Ancelotti'nin yerine düşündüğü isimler arasında ise İspanyol futbol dünyasından tanıdık bir yüz öne çıkıyor. Haberlere göre, eğer Ancelotti takımdan ayrılırsa, Real Madrid'in yeni hocası Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso olabilir. Alonso daha önce Arda Güler'i bu yaz kiralık olarak takımına katmak istemiş, fakat Türk futbolcunun kulübü buna onay vermemişti. Bu durum, Arda Güler'in Real Madrid'e katılımı durumunda Alonso ile birleşme ihtimalini ve dolayısıyla daha çok forma giyme şansını artırabilir.

REAL MADRID'İN PLAN B'Sİ: JÜRGEN KLOPP

Eflatun-beyazlılar için alternatifler de gündemde. Haber kaynaklarına göre, Eğer Xabi Alonso'dan olumsuz bir yanıt gelirse, bir diğer adayın Alman teknik adam Jürgen Klopp olacağı konuşuluyor. Klopp, İngiltere'nin köklü takımlarından Liverpool'un başarılı bir performans sergileyen teknik direktörü olarak tanınmakta. Klopp'un deneyimi ve başarıları, Real Madrid'in gelecek planları için de uygun bir aday olduğunu gösteriyor. Ancak şimdilik tüm gözler Ancelotti'nin kararında ve Xabi Alonso'nun bu teklife olası tepkisinde.

Ancelotti'nin 2026 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunmasına rağmen, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik tekliflerin bu kararını değiştirebileceği ve Real Madrid'in de yeni bir kan değişikliğine sıcak baktığı düşünülüyor. Arda Güler'in ve Real Madrid taraftarlarının gelecek sezon için beklentileri büyük. Ancelotti'nin kararı, Alonso'nun tercihi ve Klopp'un durumu, Real Madrid'in ve Arda Güler'in geleceğini doğrudan etkileyecek önemli faktörler arasında yer alıyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem