Rasim Ozan'dan Şoke Eden Açıklama: 'Nagehan'a Karşı Tek Söz Etmem'

Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı'nın iddialarına yanıt verdi.

Magazin 10.07.2024 14:27:00 0
Rasim Ozan
Tarih: 10.07.2024 14:31

ŞİDDET İDDİALARI VE BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Gazeteci Nagehan Alçı'nın eski eşi ve yine gazeteci olan Rasim Ozan Kütahyalı üzerine getirdiği fiziksel ve psikolojik şiddet iddiaları son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Rasim Ozan Kütahyalı bu çarpıcı iddialara sessiz kalmayarak, ilk kez bir açıklama yaptı.

“HER ŞEYİN FARKINDALAR, SUSMAYA KARAR VERDİM”

Kütahyalı, konuyla ilgili sakin bir tavır sergileyerek, "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Çocuklarımız 11 yaşında oldu, her şeyi görüp izliyorlar" ifadesini kullanarak çocuklarına olan duyarlılığını vurguladı.

NEVŞİN MENGÜ'NÜN PROGRAMINDA ŞİDDET İTİRAFLARI

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü'nün programında, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı tarafından maruz kaldığı şiddeti anlatmış, "Para kazandığım gün gelir, elimden hemen alırdı," diyerek yaşadığı zorluğu paylaşmıştı. Alçı daha ileri giderek bir gece Kütahyalı'nın kendisini boğduğunu ve bu anları "Rasim beni boğuyordu, boğazıma yapıştı" diye aktarmıştı.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'NIN ÇOCUKLARINA VERDİĞİ ÖNEM

Kendi sesinden çıkmış olan bu itiraflara karşın Rasim Ozan Kütahyalı, Gerçek Gündem'le olan mülakatında çocukları üzerinden bir savunma yapıyor. "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" sözleriyle çocuklarına karşı olan sorumluluğunun bilincinde olduğunu bildiriyor. ROK, çocuklarının kendisiyle yaşadığını ve birlikte güzel vakit geçirdiklerini de sözlerine ekliyor ve bir baba olarak duruşunu açıkça ortaya koyuyor.


Anahtar Kelimeler: Rasim ' Açıklama: 'Nagehan' Karşı Etmem'