PTT Van Teşkilatından 183. müşterisine hediye

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye'nin köklü kurumlarından olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), 183'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Van Haberleri 23.10.2023 22:17:00 0
PTT Van Teşkilatından 183. müşterisine hediye
Tarih: 23.10.2023 22:19 Güncelleme: 23.10.2023 23:55

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye'nin köklü kurumlarından olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), 183'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor. PTT 183'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Van'daki 183'üncü sıra numaralı müşterisine hediye takdim etti.

PTT Teşkilatında işlemlerini yaptırmak üzere kuruma giden, sıra numarası alıp sıranın kendisine gelmesini bekleyen talihli PTT Teşkilatının kuruluşunun 183. yılı dolayısıyla 183. sıra numaralı Tayyar Yiğit unutamayacağı güzel bir sürprizle karşılaştı.  

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 183. kuruluş yıl dönümü Van’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. PTT'nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 183 gişe numarasını alan Tayyar Yiğit’e Başmüdür İlhan Yaman tarafından TBMM'nin, Kuruluş Yıldönümü anısına bastırılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

“PTT HER ZAMAN BÜYÜYEREK YOLUNA DEVAM EDECEK”

Van PTT Başmüdürü İlhan Yaman, yaptığı açıklamada, “1840 yılında kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatının 183’üncü kuruluş yıldönümünde işlem yaptırmak üzere numara alan 183’üncü müşterimize hediye takdim ettik. İnşallah hep beraber daha nice yıllar göreceğiz. Kurumumuz sürekli kendini güncelleyen, denge görevi sağlayan, devletimize katma değer sağlayan, kalite arttıran kurum olma öncülüğünü devam ettiriyor ve ettirmeye devam edecek. Van PTT olarak bugünden daha iyi yarınlar için, Cumartesi’mizi, Pazar’ımızı, gecemizi, gündüzümüze katıyoruz. Arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. PTT her zaman büyüyerek yoluna devam edecektir” dedi.

Hediyeyi alan Tayyar Yiğit ise PTT ile çalışmaktan memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Teşkilatından . müşterisine hediye
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem