Prof. Dr. Karabulut’a Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’ndan teşekkür belgesi verildi

Prof. Dr. Karabulut’a Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’ndan teşekkür belgesi verildi

Genel 7.07.2022 12:20:34 0
Prof. Dr. Karabulut’a Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’ndan teşekkür belgesi verildi
Tarih: 07.07.2022 12:20 Güncelleme: 07.07.2022 12:20
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut’a Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’ndan teşekkür belgesi takdim edildi.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a, Üniversite bünyesindeki sportif faaliyetlere yaptığı katkılardan dolayı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığını temsilen Ağrı İl Temsilcisi ve AİÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
AİÇÜ, geçtiğimiz aylarda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen iki önemli spor organizasyona ev sahipliği yaptı. 2021-2022 öğretim yılı Ünilig Salon Futbolu 2. Lig grup müsabakaları ile Türkiye Üniversitelerarası Wushu Kung-Fu Şampiyonası’na katılan toplamda 405 sporcu, ipi gönde göğüsleyebilmek için kıyasıya mücadele etti. İki önemli organizasyonun başarıyla gerçekleşmesinden dolayı AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’a teşekkür belgesi takdim eden Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, üniversitenin kapılarının federasyonun faaliyetlerine açılmasından dolayı duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’na nazik davranışlarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Karabulut, “Futbol sahası, çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, basketbol sahaları, tenis kortları ve bisiklet yolları ile öğrencilerimizin daha fazla spor yapabilmesine imkân sağlayan Üniversitemizde birçok ulusal ya da uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Sporun ve sporcunun yanında olan Üniversitemizde bundan sonra da farklı müsabakalara ve şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Prof. Dr. Karabulut, gösterdikleri nazik davranıştan dolayı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÜNAY’a, AİÇÜ’de sporun gelişmesinde emeği bulunan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Ağrı İl Temsilcisi ve AİÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar’a ve katkı sağlayan tüm akademisyenlere teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ