Prof. Dr. Geçit: “Malatya halkı bize güvensin şehri 2 yıl içinde toparlayacağız”

Prof. Dr. Geçit: “Malatya halkı bize güvensin şehri 2 yıl içinde toparlayacağız”

Politika 23.03.2024 15:07:39 0
Prof. Dr. Geçit: “Malatya halkı bize güvensin şehri 2 yıl içinde toparlayacağız”
Tarih: 23.03.2024 15:07 Güncelleme: 23.03.2024 15:07
Malatya Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Malatya halkı bize güvensin, bizi desteklesin. En geç 2 yıl içinde Malatya’yı ayağa kaldırıp eski canlılığına kavuşturacağız” dedi.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül, ziyaret etmediği esnaf ve istişarede bulunmadığı Sivil Toplum Kuruluşu bırakmayan Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve teşkilat üyeleriyle birlikte Malatya Eczacılar Odası ve Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret edip, sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların yoğun ilgisi ve güler yüzü ile karşılaşan Geçit, Malatya’yı eski canlılığına iki yıl gibi kısa bir süre içerisinde kavuşturacaklarını belirtti.

“Eczacılar, asrın felaketinde canla başla çalıştılar”
Eczacılar Odası Başkanı Ebru Sönmez tarafından karşılanan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat depreminde eczacıların canla başla ve zor koşullarda hizmet verdiğini hatırlattı. Kendisinin hekim olması nedeniyle eczacıların yakın çalışma arkadaşları ve meslektaşları olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Geçit, “Tabi deprem herkesi olduğu gibi eczacılarımızı da etkiledi ve depremden kaynaklanan bir takım sorunlar yaşıyorlar. İnşallah halkımız bizi seçerse, mutlaka şehri ortak akıl ve iradeyle yöneteceğiz. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın görüşleri bizim için önemli. Eczacılar odası da bizim için ayrıca önemli. Bugünde bu sıcak karşılamadan duyduğum memnuniyeti özellikle belirtmek istiyorum. Çarşı merkezimiz 1 yıl içinde bitirilip halkımızın hizmetine sunulacak ve sanırım 15- 20 civarında eczacımızda merkezimizde daha iyi imkânlarda hizmet sunacak” ifadelerini kullandı.

Kapalı Çarşı esnaflarından Geçit’e destek sözü
Seçim çalışmalarını Malatya Kapalı Çarşı esnaf ziyaretiyle sürdüren Geçit, esnaflarla uzun uzun sohbet ederek, 31 Mart seçimlerinde onlardan destek istedi. Kapalı Çarşı esnaflarının tam destek sözü verdiği Geçit, deprem yaşayan Malatya’da Kapalı Çarşıdaki yaşanan hareketliliği görmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Malatya’yı çarşısı ve konutuyla en geç 2 yıl içerisinde ayağa kaldıracaklarını da kaydeden Geçit, “Deprem sonrasında burası canlılığını yitirmişti ama şimdi görüyoruz ki bir toparlanma sürecine girmiş. Bu bizi mutlu etti. Burası Malatya’nın ticari anlamında en canlı bölgesi. İnşallah bu canlılığı ilerleyen zamanlarda tüm Malatya’ya yayacağız. Daha önceki toplantılarımızda söylediğimiz gibi Malatya’yı en geç 2 yıl içerisinde eski canlılığına kavuşturacağız. Malatya halkı bize güvensin. Tüm kesimden vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ