Portekiz Medyasından Orkun ve Kerem'e Övgü: Benfica Yıldızları Maçın Galibi Oldu

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi Play-Off zaferi, Portekiz medyasında geniş yankı buldu. Özellikle Benfica'nın yıldız oyuncuları Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansı, Portekiz basınında öne çıkarıldı.

Van Spor 21.03.2025 18:58:00 0
Portekiz Medyasından Orkun ve Kerem
Tarih: 21.03.2025 18:59

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Rams Park'ta Macaristan'ı 3-1 mağlup ederek UEFA Uluslar Ligi A Ligi'ne yükselme yolunda önemli bir adım attı. Bu maçta özellikle Benfica'da forma giyen Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansı, Portekiz medyasının dikkatini çekti ve övgülerle dolu manşetlere konu oldu.

Gol ve Asistlerle Parıldayan İkilinin Performansı

Benfica'nın yıldızları, Macaristan karşısında sergiledikleri etkileyici performansla Türkiye'nin galibiyetinde büyük rol oynadı. Kerem Aktürkoğlu bir gol ve bir asistlik katkı sağlarken, Orkun Kökçü ise maçın açılış golünü kaydetti. Bu başarılı performanslar, Portekiz basını tarafından övgüyle karşılandı.

Portekiz Basınının Manşetleri: “Benfica Maçı Taşıdı”

A Bola: Uluslar Ligi'nde parlayan Benfica oldu!" başlığını atarak, "Türkiye'nin bu galibiyetinde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün uyumu büyük rol oynadı." ifadelerini kullandı. Ayrıca A Bola, Orkun Kökçü'nün sarı kart cezası nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyecek olmasını "Benfica için iyi haber" olarak yorumladı.

Record: "Kökçü ve Aktürkoğlu Rövanş Öncesi Yardımcı Oldu" başlığıyla, "Orkun Kökçü'nün golü ve Kerem Aktürkoğlu'nun asistiyle Türkiye rövanş öncesinde avantaj yakaladı." değerlendirmesini yaptı.

Benfica'dan Övgü Dolu Paylaşımlar: “Bizim Çocuklar İçin Ne Gece Ama!”

Benfica, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizim Türk çocukları için ne gece ama!" ifadelerini kullanarak oyuncularını tebrik etti. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde ise, “Benfica oyuncuları, Uluslar Ligi A Ligi’ne yükselme play-off'unun ilk ayağında Macaristan karşısında alınan 3-1'lik galibiyette gol attı." denildi.

Bu zaferin ardından Portekiz medyasındaki olumlu yankılar, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica'daki başarılı performanslarının devam edeceğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem