Yiğider ve Taşçı AK Parti’ye katıldı

31 MART 2019 TARİHİNDE YAPILAN YEREL YÖNETİMLER SEÇİMİ’NDE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN OLTU BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANAN NECMETTİN TAŞÇI İLE TORTUM BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANAN MUAMMER YİĞİDER AK PARTİ’YE KATILDI. PARTİS?

Politika 13.08.2020 12:43:22 0
Yiğider ve Taşçı AK Parti’ye katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.08.2020 12:43

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla parti genel merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Yönetimler Seçimi’nde Büyük Birlik Partisi’nden Oltu Belediye Başkanlığını kazanan Necmettin Taşçı ile Tortum Belediye Başkanlığını kazanan Muammer Yiğider AK Parti’ye katıldı. Partisine katılan Taşçı ve Yiğider’i kutlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başarı dileklerini iletti.

İl Başkanları Toplantısı sonrasında gerçekleştirilen törende AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Selami Altınok ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de hazır bulundu.

Tören sonrasında bir durum değerlendirmesi yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Partimiz millete hizmet amacıyla kurulmuş ve iktidarda bulunduğu süreçte hayalleri aşan yatırımlarla bu amaç doğrultusunda laf değil icraat üretmiştir. AK Parti’nin kapıları amacı hizmet olan ve milletine efendilik değil hizmetçilik yapan herkese sonuna kadar açıktır. Makamlar, mevkiler, isimler gelip geçicidir. Kalıcı olan yerine getirdiğiniz görevinizin ardında bıraktığı hizmet ve memnuniyettir. Oltu Belediye Başkanımız Necmettin Taşçı ile Tortum Belediye Başkanımız Muammer Yiğider de kendini halka hizmete adamış tanıdığımız ve sevdiğimiz iki arkadaşımız. Oltu ve Tortum’un daha güçlü bir belediyeciliğe ihtiyacı var. Sayın Başkanlarımızın partimiz bünyesinde daha kararlı ve daha güçlü bir hizmet yapacaklarına inancım tamdır. Bu vesileyle kendilerine bir kere daha aramıza hoş geldin diyor başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ