Yeniden Refah Erzurum’da dolu dizgin

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Genel Merkez Sorumlusu Mehmet Tan’ı konuk etti.

Politika 29.06.2021 15:52:14 0
Yeniden Refah Erzurum’da dolu dizgin
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.06.2021 15:52

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Genel Merkez Sorumlusu Mehmet Tan’ı konuk etti.

Bölge illerini gezerek teşkilat çalışmalarını yerinde inceleyen ve parti yöneticileriyle durum değerlendirmeleri yapan Mehmet Tan’ın Erzurum programı ise dolu dolu geçti. Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı ve teşkilat yöneticileriyle Erzurum’da bir dizi temasta bulunan Mehmet Tan, Organize Sanayi Bölgesi’nden şehir merkezindeki esnafa, merkez ilçelerden kırsal yerleşim birimlerine varıncaya kadar birçok noktayı gezdi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların beklenti, sorun, görüş ve önerilerine kulak veren Genel Merkez Sorumlusu Mehmet Tan, Yeniden Refah Partisi’nin üstlendiği misyonun, Türkiye’nin kurtuluş formülü olduğunu dile getirdi, parti hedeflerinden bahsetti.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretici ve işletmecilerle buluşan Mehmet Tan, kendisinin Elazığlı olduğunu, Erzurum’a daha önce de geldiğini belirterek, “Geçmişle bugün arasında mukayese yapacak olursam; iktidar partisine bu zamana kadar sonsuz destek veren Erzurum’un, maalesef iktidar partisinden hakkı olan ilgi ve alakayı göremediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Bugünkü Erzurum böyle olmamalıydı, bu halde kalmamalıydı” diye konuştu.

Erzurum temasları hakkında bir değerlendirmede bulunan Mehmet Tan, “Gittiğimiz her yerde ve çaldığımız her kapıda bir yakınma duyduk, sorun gördük, sıkıntılarla karşılaştık. Ortaya çıkan manzara gösteriyor ki, Erzurum’un Refah’a ihtiyacı var, huzura ihtiyacı var, istikrara ihtiyacı var. Tabi bunları mümkün kılacak olan adres ise, Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı da, Genel Merkez’in Erzurum’a çok özel bir gözle baktığını belirterek, “Herkes bilir ki, Türkiye siyasetinin fotoğrafı Erzurum’da netleşir ve Erzurum ne derse, o olur. Genel Merkez Sorumlumuz Mehmet Tan Başkanımızla birlikte Erzurum’da bulunduğumuz temaslar gösteriyor ki, Yeniden Refah Partisi iktidara yürüyor” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ