Yalanlarınıza ve kışkırtmalarınıza karşı kenetleneceğiz #Kulakver

Sosyal medyada ‘Sessiz yığınların sesi: #Kulakver’ imzasıyla paylaşılan mektup paylaşım rekoru kırdı. CHP ve işbirlikçilerinin İstanbul seçiminin iptali üzerinden oynadıkları kirli oyuna milyonlar manifesto niteliğindeki bu mektupla

Politika 11.05.2019 03:22:38 0
Yalanlarınıza ve kışkırtmalarınıza karşı kenetleneceğiz #Kulakver
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kâh eğlence dünyasında oldukları ve çok takipçileri olduğu için kâh yurt dışından fonlanan medya kuruluşlarını ellerinde bulundurdukları için, kâh akademide örgütlü oldukları için sesleri yüksek çıkanların tüm toplum adına anlattıkları hikâyeyi dinliyoruz. Buna karşılık, her seçimde ezici çoğunluk olduklarını gösterdikleri halde sesleri bastırılanlar sosyal medya üzerinden tüm dünyaya ulaşmaya çalışıyorlar.

BİZLER ÜLKENİN SESİ DUYULMAYAN ÇOĞUNLUĞUYUZ

Sesimizi duyan var mı; Bizler ülkenin sesi duyulmayan çoğunluğuyuz. Bizleri yok saymaya, ötekileştirmeye, hedef göstermeye çalışan odakların eylemlerinden rahatsızız. Sosyal medyadan üzerimize boca ettikleri yalanlara, kışkırtmalara prim vermeyeceğiz. Milyonlarca dolar harcayarak yürüttükleri algı operasyonlarını boşa çıkaracağız.

Bu toprakları vatan bilen, her siyasi gelenekten, her yaşam biçiminden gelen, bu toprağın sevinciyle gülen, kederi ile hüzünlenen, din, dil, sınıf, cinsiyet, ırk farkı gözetmeksizin bu ülkenin evladı olan, başka gidecek yeri olmayan bizler, emperyalistlerin toprağımızdan, vatanımızdan, milletimizin ve çocuklarımızın ortak geleceği üzerinden ellerini çekmesini istiyoruz.

TÜRKİYE PAYDASINDA BİRLEŞECEĞİZ

Halkın sesine kulak ver. Türkiye paydasında birleşeceğiz, bölünmeyeceğiz, kenetleneceğiz. Bizler milletiz, halkız, vatandaşız, anayız, babayız, evladız, kardeşiz. Bizler işçiyiz, memuruz, çiftçiyiz, işvereniz, Türküz, Kürdüz, Lazız, Çerkeziz. Emperyalisteri ve onların içerideki iş birlikçilerini akılla, irfanla yeneceğiz. Bizleri kışkırtıp aramıza nifak sokmalarına, bizleri kamplara ayırmalarına müsaade etmeyeceğiz.

Oy verdiğimiz parti kapatılmaya, başa getirdiğimiz hükümetler defalarca darbe ile ortadan kaldırılmaya, sokak kalkışmaları ve ekonomik saldırılarla yıkılmaya çalışıldı. Bizler hep yaptığımız gibi bir kez daha demokrasi ve hukuk yoluyla, halkın gücüyle oyunlarını boşa çıkaracağız. Anadolu'nun binlerce yılda damıtılmış bilgeliğini onlara tattıracağız. Arif olacağız, birlik olacağız, daima millet olacağız!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu'nun 'Her şey güzel olacak' sloganıyla Türkiye demokrasisisi üzerinde başlattığı algı operasyona cevaben yazılan ve sosyal medyada yayımlanan bir mektup paylaşım rekoru kırdı. "Sessiz yığınların sesi: #Kulak ver" imzasıyla yayımlana mektup Türkiye demokrasisi üzerinde algı oyunlarıyla tuzak peşinde koşan CHP ile iç vedış işbirlikçilerine cevap niteliği taşıyor. İşte mektuptaki satırbaşları;

Kâh eğlence dünyasında oldukları ve çok takipçileri olduğu için kâh yurt dışından fonlanan medya kuruluşlarını ellerinde bulundurdukları için, kâh akademide örgütlü oldukları için sesleri yüksek çıkanların tüm toplum adına anlattıkları hikayeyi dinliyoruz. Çoğunluk olduklarını ve milletin duygularına tercüman olduklarını söylüyorlar. Buna karşılık, her seçimde ezici çoğunluk olduklarını gösterdikleri halde sesleri bastırılanlar sosyal medya üzerinden tüm dünyaya ulaşmaya çalışıyorlar. Sesimizi duyan var mı; Bizler ülkenin sesi duyulmayan çoğunluğuyuz. Bizleri yok saymaya, ötekileştirmeye, hedef göstermeye çalışan odakların eylemlerinden rahatsızız. Sosyal medyadan üzerimize boca ettikleri yalanlara, kışkırtmalara prim vermeyeceğiz. Milyonlarca dolar harcayarak yürüttükleri algı operasyonlarını boşa çıkaracağız.

ESKİ TÜRİYE'Yİ GERİ GETİREMEZSİNİZ

Ülkemizi adeta bir korku iklimi içinde göstererek dışarıya şikâyet etmelerine, emperyalist iştahları kaşıyarak halkın büyük çoğunluğunun keyfini sürdüğü özgürlükleri ortadan kaldırmalarına, bir grup Batıcı azınlığın sefasını sürdüğü, baskıcı uygulamaların kabul gördüğü eski Türkiye'yi geri getirmelerine müsaade etmeyeceğiz.

Bu toprakları vatan bilen, kaderini bu toprakların ve bu milletin kaderine bağlamış olan, her siyasi gelenekten, her yaşam biçiminden gelen, bu toprağın sevinciyle gülen, kederi ile hüzünlenen, din, dil, sınıf, cinsiyet, ırk farkı gözetmeksizin bu ülkenin evladı olan, buradan başka gidecek yeri olmayan bizler, emperyalistlerin toprağımızdan, vatanımızdan, milletimizin ve çocuklarımızın ortak geleceği üzerinden ellerini çekmesini istiyoruz. Halkın sesine kulak ver. Türkiye paydasında birleşeceğiz, bölünmeyeceğiz, kenetleneceğiz. Bizler milletiz, halkız, vatandaşız, anayız, babayız, evladız, kardeşiz. Bizler işçiyiz, memuruz, çiftçiyiz, işvereniz, Türküz, Kürdüz, Lazız, Çerkeziz. Emperyalisteri ve onların içerideki iş birlikçilerini akılla, irfanla yeneceğiz.

HALKIN LİDERİYLE ÖZGÜVEN KAZANDIK

Ülkemiz üzerinde emelleri olan odaklar, topraklarımızı ve insanımızı yıllardır sömüren çıkar şebekeleri, dünyanın pek çok ülkesine yaptıkları gibi bu toprakları da yıllardır sömürüyorlar. Bu sömürü düzeninden çıkmak, zincirlerimizi kırmak için ilk defa büyük bir fırsat yakaladık. Halkın, lideri etrafında kenetlenmesi ile ortaya çıkan enerji ile on yıllardır yapılamaz denilenleri başarıp, özgüvenimizi yeniden kazandık.

Biz uluslararası çıkar şebekelerinin bizleri mahkûm ettiği kölelik düzeninden çıkmak istedikçe millet olarak daima saldırı altında kaldık ve cezalandırılmak istendik. Oy verdiğimiz parti kapatılmaya, başa getirdiğimiz hükümetler defalarca darbe ile ortadan kaldırılmaya, sokak kalkışmaları ve ekonomik saldırılarla yıkılmaya çalışıldı. Bizler hep yaptığımız gibi bir kez daha demokrasi ve hukuk yoluyla, halkın gücüyle oyunlarını boşa çıkaracağız. Anadolu'nun binlerce yılda damıtılmış bilgeliğini onlara tattıracağız. Arif olacağız, birlik olacağız, daima millet olacağız!


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem