Tüfenkci’den Doğanyol ve Pütürge’ye ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Politika 3.08.2021 16:24:00 0
Tüfenkci’den Doğanyol ve Pütürge’ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.08.2021 16:24

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Doğanyol’da vatandaşlarla buluşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarında ve yeni yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Son günlerde Akdeniz ve Ege’de çıkan orman yangınlarına değinen Tüfenkci, "Bu yangınlar normal yangınlar gibi gözükmüyor. Fakat üzücü olan şu ki bu yangınları siyasi mecraya çekerek kullanmak isteyenler var. Tek kelimeyle yazık. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Ancak her şeye rağmen güçlü ülkemiz bu felaketi de alnının akıyla atlatacaktır. Yeter ki dezenformasyon batağına saplanmayalım" dedi.

"Her şeye rağmen yatırıma devam"

Doğanyol ilçesine yapılan yatırımlarla ilgili de konuşan Tüfenkci, "Doğanyol deprem sonrası yapılan yatırımlarla yeni bir Doğanyol olmuş. Devletimiz yeni konutlar ve diğer yapılarla burada önemli bir işe imza atmış. Herkes gelip görsün. En kaliteli malzemeden, en ince ayrıntısına kadar modern konutlar inşa edilmiş. Burada hiç bir unsur unutulmamış. Parkıyla, yoluyla, hastanesiyle Doğanyol bambaşka bir Doğanyol olmuş. Yeni yapılan devlet hastanemiz bitmek üzere. İnce işleri kalmış. Hakikaten oldukça konforlu bir hastane. Yine yeni yolumuz da buraya çok yakışmış. 24 kilometre uzunluğunda çift gidiş geliş yolumuz buraya bir nefes olacak adeta. Devletimiz pandemiye rağmen, sele rağmen, orman yangınlarına rağmen yatırımlarına son sürat devam ediyor. Doğanyollu hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ