Seçim sürecine Ülkücü damga

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın şehirdeki en önemli dinamikleri arasına girdi. Seçim sürecinde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Haktan Genç, Büyükşehir, Palandöken, Aziziye ve Yakut

Politika 30.03.2019 12:37:10 0
Seçim sürecine Ülkücü damga
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.03.2019 12:37

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın şehirdeki en önemli dinamikleri arasına girdi. Seçim sürecinde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Haktan Genç, Büyükşehir, Palandöken, Aziziye ve Yakutiye adaylarıyla birlikte adeta omuz omuza çalıştı. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı ise bir an olsun yalnız bırakmayan Haktan Genç, MHP’li ve AK Partili meclis üyeleriyle ortak çalışmalarda da vazgeçilmez isimlerden birisi oldu.

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın iki siyasi partinin işbirliği şeklinde kesinlikle değerlendirilemeyeceğinin altını çizerek, “Bu birliktelik milli birlikteliktir, hain ve şer yapılanmalarına karşı ruh birlikteliğidir, beka birlikteliğidir, varlık birlikteliğidir. Biz de bu birlikteliğin erleriyiz, neferleriyiz, yılmaz bekçileriyiz” dedi.

YOĞUN SEÇİM MESAİSİ YAPIYORUZ

Palandöken’de Muhammet Sunar, Aziziye’de Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye’de Mahmut Uçar başta olmak üzere seçimlere gerek MHP’nin adaylarının ve gerekse Cumhur İttifakı adaylarıyla girilen her ilçede yoğun bir seçim mesaisi yaptıklarını anlatan Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, “Mesele ‘ben’ meselesi değil, mesele ‘biz’ meselesidir. Bu ülke biziz, bu millet biziz; bu ülke üzerinde hain emeller besleyen her türlü yapının karşısında da, Cumhur İttifakı’nın temel prensibi doğrultusunda yine bizler olacağız. Bizler bu süreçte bizler milli birlik ve beraberliğin peşindeyiz, dirliğin, kardeşliğin ve varlığın peşindeyiz” diye konuştu.

SUNAR, ERZURUM İÇİN BİR ŞANS

Palandöken Belediye Başkanı Adayı Muhammet Sunar’ın, hem ilçesi ve hem de Erzurum için büyük bir şans olduğunu dile getiren Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, “Muhammet ağabeyimizin Palandöken’e yepyeni bir vizyon kazandıracağından adımız kadar eminiz. Seçim sürecinde ve sonrasında da yanında olmaya devam edecek, temsil ettiği Cumhur İttifakı misyonunu doğrultusunda hem başkanımızın, hem ilçemizin ve hem de Erzurum’umuzun emrinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü Muhammet ağabeyimizin en az kendisi kadar, meclis üyeleri de birbirinden kıymetli isimlerden oluşuyor. Gürkan Sönmez ağabeyimiz başta olmak üzere tüm meclis üyelerini de Palandöken için büyük bir şans olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

15 TEMMUZ RUHUNA VURGU YAPTI

Cumhur İttifakı sürecine dair bir değerlendirmede de bulunan Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, “Bu birlikteliğin arka planında 15 Temmuz ruhu vardır. Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği bu istikamette en küçük bir taviz bile vermeden yürüyecek ve milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Bizim mevki, makam ya da siyasi ikbal gibi bir endişemiz olmadı; biz işte böyle bir davanın erleriyiz. Biz, ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bir liderin evlatları ve O’nun başını çektiği bu hareketin yılmaz temsilcileriyiz. Bundan da iftihar ediyoruz” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ