Seçim sürecine Ülkücü damga

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın şehirdeki en önemli dinamikleri arasına girdi. Seçim sürecinde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Haktan Genç, Büyükşehir, Palandöken, Aziziye ve Yakut

Politika 30.03.2019 12:37:10 0
Seçim sürecine Ülkücü damga
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.03.2019 12:37

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın şehirdeki en önemli dinamikleri arasına girdi. Seçim sürecinde ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Haktan Genç, Büyükşehir, Palandöken, Aziziye ve Yakutiye adaylarıyla birlikte adeta omuz omuza çalıştı. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı ise bir an olsun yalnız bırakmayan Haktan Genç, MHP’li ve AK Partili meclis üyeleriyle ortak çalışmalarda da vazgeçilmez isimlerden birisi oldu.

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın iki siyasi partinin işbirliği şeklinde kesinlikle değerlendirilemeyeceğinin altını çizerek, “Bu birliktelik milli birlikteliktir, hain ve şer yapılanmalarına karşı ruh birlikteliğidir, beka birlikteliğidir, varlık birlikteliğidir. Biz de bu birlikteliğin erleriyiz, neferleriyiz, yılmaz bekçileriyiz” dedi.

YOĞUN SEÇİM MESAİSİ YAPIYORUZ

Palandöken’de Muhammet Sunar, Aziziye’de Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye’de Mahmut Uçar başta olmak üzere seçimlere gerek MHP’nin adaylarının ve gerekse Cumhur İttifakı adaylarıyla girilen her ilçede yoğun bir seçim mesaisi yaptıklarını anlatan Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, “Mesele ‘ben’ meselesi değil, mesele ‘biz’ meselesidir. Bu ülke biziz, bu millet biziz; bu ülke üzerinde hain emeller besleyen her türlü yapının karşısında da, Cumhur İttifakı’nın temel prensibi doğrultusunda yine bizler olacağız. Bizler bu süreçte bizler milli birlik ve beraberliğin peşindeyiz, dirliğin, kardeşliğin ve varlığın peşindeyiz” diye konuştu.

SUNAR, ERZURUM İÇİN BİR ŞANS

Palandöken Belediye Başkanı Adayı Muhammet Sunar’ın, hem ilçesi ve hem de Erzurum için büyük bir şans olduğunu dile getiren Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, “Muhammet ağabeyimizin Palandöken’e yepyeni bir vizyon kazandıracağından adımız kadar eminiz. Seçim sürecinde ve sonrasında da yanında olmaya devam edecek, temsil ettiği Cumhur İttifakı misyonunu doğrultusunda hem başkanımızın, hem ilçemizin ve hem de Erzurum’umuzun emrinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü Muhammet ağabeyimizin en az kendisi kadar, meclis üyeleri de birbirinden kıymetli isimlerden oluşuyor. Gürkan Sönmez ağabeyimiz başta olmak üzere tüm meclis üyelerini de Palandöken için büyük bir şans olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

15 TEMMUZ RUHUNA VURGU YAPTI

Cumhur İttifakı sürecine dair bir değerlendirmede de bulunan Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, “Bu birlikteliğin arka planında 15 Temmuz ruhu vardır. Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği bu istikamette en küçük bir taviz bile vermeden yürüyecek ve milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Bizim mevki, makam ya da siyasi ikbal gibi bir endişemiz olmadı; biz işte böyle bir davanın erleriyiz. Biz, ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bir liderin evlatları ve O’nun başını çektiği bu hareketin yılmaz temsilcileriyiz. Bundan da iftihar ediyoruz” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ta hayatını kaybeden Kundakçı’ya duygusal veda: Kundakçı, Kars’ta unutulmadı


Van Spor

Elazığspor Kaptanı Halil İbrahim’den 2 gol, 2 asist


Van Spor

Malatya’da 31 takım Türkiye finali için yarışacak


Van Spor

Muş Gençlerbirliği U-16’da bölge şampiyonu oldu


Van Spor

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ