Naim Karataş “Haddinizi bilin”

Meclis Genel Kurulunda Kürdistan ile Erzurum’u aynı cümlede kullanan HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş’e tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Haddinizi bilin” dedi.

Politika 27.11.2020 10:41:04 0
Naim Karataş “Haddinizi bilin”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.11.2020 10:41

Meclis Genel Kurulunda Kürdistan ile Erzurum’u aynı cümlede kullanan HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş’e tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Haddinizi bilin” dedi.

Meclis Genel Kurulunda Kürdistan ile Erzurum’u aynı cümlede kullanan HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş’e bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’tan geldi.

Kimin ne konuştuğuna dikkat etmesi gerektiğini ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet olacağına işaret eden Karataş, “Mesnetsiz ve bölücü düşüncelerin bizim nazarımızda hiçbir önemi yoktur. Bu tip insanların TBMM kürsüsünü kirletiyor olmasını da artık sorgulamak gerekiyor. Ülkemizi alenen bölmek isteyen bu düşünceler kıyamete kadar nafile kalacaktır” ifadelerine yer verdi.

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş TBMM Genel Kurulu’nda, "Mustafa Kemal, Birinci Dünya Savaşı’nda İzmir’e gidemedi. Antakya’dan, bilmem nereden başlamadı. Kürdistan’a geldi. Erzurum Kongresi’ni, Sivas Kongresi’ni yaptı. Kiminle? Kürt beyleriyle" iddialarında bulunmuş, HDP’li Özgüneş’in konuşmasının ardından AK Parti ve MHP grup başkan vekilleri söz alarak kullanılan ifadelere tepki göstermişti.

Karataş yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak bir Türk yurdudur. Bunun aksini düşünenlere gereken her zaman yapılacaktır. Ülkemizin kararlı duruşu karşısında şaşkına dönen terör sevicilerinin bu söylemleri ise karşılıksız kalamaz. Yargının acilen gerekeni yapmasını bekliyoruz. Bu ifadeleri kullanan şahısların amacını yıllardır biliyoruz ve her an ülkemizin bir karış toprağı için ölmeye hazırız” ifadelerine yer verdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ