Muharrem İnce, "CHP'nin yanlışı Ağrı Dağı'nı aştı"

Kılıçdaroğlu’nun diktatörce yönetimi CHP’de isyanın fitilini ateşledi. Muharrem İnce “Genel merkezin yaptığı yanlışlıklar Ağrı Dağı’nı aştı. Biliyorum ama konuşmuyorum” itirafında bulundu.

Politika 10.02.2019 21:10:06 0
Muharrem İnce, "CHP'nin yanlışı Ağrı Dağı'nı aştı"
Tarih: 01.01.0001 00:00

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturmasından bu yana sular bir türlü durulmuyor. Kriz üstüne kriz yaşayan CHP, her seçim ve kurultay sürecinde koltuk kavgası ve liste savaşlarına sahne oluyor.

Deniz Baykal'ın kaset komplosu ile istifa etmesinden sonra Kılıçdaroğlu'nun 2010 yılında genel başkan seçilmesi ile birlikte, CHP'de kurultaylar ve seçimler hep krizli geçti. Aday listelerine ilişkin tartışmalar, kurultaylardaki PM listesi kavgaları, son olarak da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çıkarılan adaylar konusunda CHP'de kriz üstüne kriz yaşanıyor. Kulislerde, son dönemde yaşanan parti içi sert tartışmaların yerel seçimlerden sonra CHP'yi olağanüstü kongreye taşıyacağı ve bu kez Kılıçdaroğlu'nun koltuğunu koruyamayacağı değerlendirmesi yapılıyor. Özellikle 24 Haziran seçimleri ile birlikte CHP'deki milletvekili aday listesi, Muharrem İnce'nin olağanüstü kurultay talebi ve buna ilişkin imza toplama girişimi partideki ayrışma ve tartışmaları iyice su yüzüne çıkardı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem